LIFESTYLE

Μεγάλο καμάκι το τεκνό του MEGA Κύπρου! Ερωτεύτηκε και χώρισε δύο φορές μέσα σε… δύο μήνες

Μεγάλο καμάκι το τεκνό του MEGA Κύπρου! Ερωτεύτηκε και χώρισε δύο φορές μέσα σε… δύο μήνες

Αυτό καλέ μου δεν είναι προσωπική ζωή, επεισόδιο από σαπουνόπερα είναι: Mέσα σε δύο μήνες τύπος πρόλαβε και χώρισε, ερωτεύτηκε άλλη και… ξαναχώρισε!

Για να βγάλουμε άκρη πρέπει να τα πάρουμε από την αρχή: O κριτής των καλλιστείων του MEGA, Δημήτρης Αλεξάνδρου, διαλάλησε τον τρίμηνο έρωτά του με την Έβελυν Καζαντζόγλου, από την οποία χώρισε στις αρχές του Ιούνη για να γίνει, στα «καπάκια», ζευγάρι με την Μις Γιανγκ 2009, Κατερίνα Σκουρλή, με την οποία έκανε επίσημη εμφάνιση στα τέλη του ίδιου μήνα (!), στη βάπτιση του δεύτερου γιου του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Περί τα μέσα Ιουλίου, ο Δημήτρης δήλωσε φουλ ερωτευμένος με την Κατερίνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά, στο περιοδικό «People»: «είμαι ερωτευμένος και περνάω κάτι πρωτόγνωρο, κάτι που είχα να ζήσω πολύ καιρό. Και όταν ερωτεύομαι κολλάω και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Θέλω να είμαι συνέχεια με τον άλλο. Ακόμα και αυτά που έκανα μόνος μου θέλω να τα κάνω με τον άλλον. Είμαι φουλ μαζί του».

Κι εδώ κάτι πάει… στραβά, αφού, όπως αναφέρει το περιοδικό «Ok!», από τις αρχές Ιούλιου ο 28χρονος και η πρώην εστεμμένη έχουν χωρίσει!

Να δεις που από το πολύ φουλ του έρωτα, όταν έκανε τις εν λόγω δηλώσεις ο Δημήτρης, του... διέφυγε πως ήταν πάλι single (μέχρι να βρεθεί η επόμενη, βεβαίως βεβαίως)…

Πηγή:Star.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top