Ακόμη τέσσερις μέρες στο κελί οι δυο για 8 κιλά κοκαΐνης στη Λεμεσό

Ακόμη τέσσερις μέρες στο κελί οι δυο για 8 κιλά κοκαΐνης στη Λεμεσό

Για ακόμη τέσσερις μέρες τέθηκαν υπό κράτηση τα δύο πρόσωπα, ηλικίας 34 και 35 ετών, που συνελήφθησαν σχετικά με υπόθεση κατοχής μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης και κάνναβης στη Μουταγιάκα της Λεμεσού, στις 13 Οκτωβρίου.

Οι δύο, που θεωρούνται ύποπτοι για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών, παρουσιάστηκαν το πρωί εκ νέου στο δικαστήριο καθώς εξέπνευσε το οκταήμερο διάταγμα κράτησης τους. Ο 34χρονος φέρεται να παραδέχεται ενοχή στην υπόθεση, ο 35χρονος αρνείται να συνεργαστεί με τους ανακριτές. Κατά τη σημερινή διαδικασία προσωποκράτησης τους, οι ανακριτές αιτήθηκαν έκδοση διατάγματος τετραήμερης κράτησης, μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών ώστε να γίνει καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκασή της ενώπιον του κακουργιοδικείου.

Τα δύο πρόσωπα είχαν συλληφθεί για κατοχή περίπου οκτώ κιλά κοκαΐνης και ποσότητα κάνναβης βάρους σχεδόν ενός κιλού. Ανευρέθηκαν και κατακρατήθηκαν για εξετάσεις και διάφορα άλλα τεκμήρια όπως, ζυγαριές ακριβείας, χρηματικό ποσό, και ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και 11 φωτοβολίδες και δύο καπνογόνα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.