Ανήλικες εκσφενδονίστηκαν από καπό οχήματος – Σοβαρά 17χρονη στο νοσοκομείο

Ανήλικες εκσφενδονίστηκαν από καπό οχήματος – Σοβαρά 17χρονη στο νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το Σάββατο (21/10) στο Παραλίμνι.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου λίγο μετά τις 23:00, όχημα κινείτο στον χώρο στάθμευσης στο στάδιο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι, με οδηγό 16χρονη κοπέλα και συνοδηγό 17χρονο και άλλες τρεις ανήλικες που κάθονταν στο καπό, το οποίο ήταν ανοιχτό ηλικίας 17 ετών και 16.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε σιδερένιο πάσσαλο με αποτέλεσμα οι τρεις ανήλικες να εκτιναχθούν από το καπό στην άσφαλτο.

Η μία 17 ετών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας καθώς υπέστη κάταγμα κρανίου και επισκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι, ενώ οι άλλες δύο 16 ετών, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου σε ιδιωτική κλινική στην Αμμόχωστο με κάταγμα στη λεκάνη και κάταγμα στο κεφάλι αντίστοιχα.

Το σοβαρό τροχαίο διερευνά ο Αστυνομικό Σταθμός Παραλιμνίου και το Τμήμα της Τροχαίας Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE