ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σκουπιδότοπο κατάντησαν τον Στρόβολο - Φωνή οργής από την πρώην Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής

Σε σκουπιδότοπο κατάντησαν τον Στρόβολο - Φωνή οργής από την πρώην Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής

Επώνυμα παράπονα κατοίκων του Στροβόλου μέσω κοινωνικών μέσων δικτύωσης για την κατάσταση με τα σκουπίδια στον Δήμο τους!

Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Λίζα Κεμιτζή, συνομιλώντας και με άλλους δημότες αποφάσισε να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες για τη θλιβερή κατάσταση,  στην σελίδα της στο Facebook γράφοντας «Οδός Σουλίου στο Στρόβολο. Η έννοια του Δημαρχείου Στροβόλου είναι να μην πάνε βόλτα τα σκυλιά μας σε πάρκο».

Σωροί από σκουπίδια, χάρτινα κουτιά, κομμένα κλαδιά και διάφορα αλλά συνθέτουν την  εικόνα, την οποία συναντά κανείς στα πεζοδρόμια και σε άλλους ανοικτούς χώρους, εντός των δημοτικών ορίων του Δήμου Στροβόλου.

Με τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, δεκάδες διαδικτυακοί φίλοι της Κεμιτζή, έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί της, αλλά και να προσθέσουν ότι το πρόβλημα καθαριότητας στον Δήμο, εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια.

Συνάδελφος δημοσιογράφος έγραψε: «Τόσα χρόνια που διαμένω στο Στρόβολο, δεν θυμάμαι ποτέ τόσο λερωμένο τον Δήμο μας. Η κατάσταση είναι ανυπόφορη σε πολλές περιοχές και οι ακαθαρσίες δεν έχουν να κάνουν με τα ζώα. Κούτες, τενεκκεδάκια, χόρτα, χαρτιά, φύλλα, παλιά έπιπλα και τόσα άλλα βρίσκονται σχεδόν παντού. Αυτά προφανώς δεν ενοχλούν τους ιθύνοντες...».

 

Σωροί από σκουπίδια, χάρτινα κουτιά, κομμένα κλαδιά και διάφορα αλλά συνθέτουν την  εικόνα, την οποία συναντά κανείς στα πεζοδρόμια, στους πεζόδρομους και σε άλλους ανοικτούς χώρους, εντός των δημοτικών ορίων του Δήμου Στροβόλου.

Με τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, δεκάδες διαδικτυακοί φίλοι της Κεμιτζή, έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί της αλλά και να προσθέσουν ότι το πρόβλημα καθαριότητας στο δήμο, εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια.

Συνάδελφος δημοσιογράφος έγραψε «τόσα χρόνια που διαμένω στο Στρόβολο, δεν θυμάμαι ποτέ τόσο λερωμένο το δήμο μας. Η κατάσταση είναι ανυπόφορη σε πολλές περιοχές και οι ακαθαρσίες δεν έχουν να κάνουν με τα ζώα. Κούτες, τενεκκεδάκια, χόρτα, χαρτιά, φύλλα, παλιά έπιπλα και τόσα άλλα βρίσκονται σχεδόν παντού. Αυτά προφανώς δεν ενοχλούν τους ιθύνοντες...»

 Χ.ΤΣ. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top