LIFESTYLE

Πραγματικά έλεος όμως! Ο άντρας της έγινε transsexual και τώρα ξαναπαντρεύεται… ΑΥΤΟΝ! (ΦΩΤΟ)

Πραγματικά έλεος όμως! Ο άντρας της έγινε transsexual και τώρα ξαναπαντρεύεται… ΑΥΤΟΝ! (ΦΩΤΟ)

Η κουλαμάρα της δεν έχει όρια! «Ψοφά» για δημοσιότητα και κάτι ό,τι περνάει από το χέρι της για να τραβήξει τα φλας των φωτογράφων πάνω της. Αυτή τη φορά όμως το παράκανε, καθώς όπως όλα δείχνουν , σκοπεύει να παντρευτεί έναν τύπο που έχει σχεδόν τα… μισά της χρόνια!

Από Kardashian σε Jenner και από Jenner σε Gamble! Αυτή είναι η πορεία επωνύμων της μητέρας των Kardashians. Δεν πέρασε καλά-καλά ένας χρόνος από το τυπικό τέλος του γάμου της με τον Bruce Jenner (νυν Caitlyn Jenner) και η 60χρονη, φαίνεται πως θα παντρευτεί τον εδώ και έναν χρόνο σύντροφό της, Corey Gamble.

«Η Kris είναι ξετρελαμένη με τον Corey και θέλει να γίνει γυναίκα του, πριν τελειώσει ο χρόνος», αποκαλύπτει μία πηγή στο Αμερικάνικο περιοδικό ΟΚ. «Έχει πει στον Corey ότι θέλει μία μεγαλοπρεπή πρόταση γάμου, ενώ πολλοί λένε πως θέλει να το κάνει για να ανεβάσει τα νούμερα του reality “Keeping Up With the Kardashians“» συμπλήρωσε.

Μάλιστα συζητιέται πως νιώθει άσχημα, που όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι πλέον στραμμένα στην Caitlyn Jenner. Για το λόγο αυτό θέλει να δώσει λίγο περισσότερο «λάμψη» προς την ίδια, καθώς ο γάμος με τον 35χρονο manager θα τη βοηθήσει.

Οι «κακές» γλώσσες λένε, πως έχει βρει τον κατάλληλο άντρα. Ο λόγος είναι πως ο Corey είναι παθιασμένος με τη δημοσιότητα, όπως και αυτή. Λέγεται μάλιστα, πως η ήδη ψάχνει ήδη τοποθεσίες, για να κάνει ότι πιο εντυπωσιακό μπορεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top