LIFESTYLE

Σπαράζει καρδιές το μήνυμα Κύπριου ηθοποιού από το ογκολογικό του Μακάρειου Νοσοκομείου

Σπαράζει καρδιές το μήνυμα Κύπριου ηθοποιού από το ογκολογικό του Μακάρειου Νοσοκομείου

Συγκλονίζει με το κείμενο του – αφιέρωμα στα παιδιά, τα οποία νοσηλεύονται, στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στη Λευκωσία, ο ηθοποιός Σπύρος Σπύρου.

Διαβάστε το κείμενο:

«Σήμερα πήγα ξανά στο Μακάρειο νοσοκομείο..είπα δεν γίνεται να υπάρχει τόσος πόνος σε τόσες αθώες ψυχές!!Έτσι έψαξα να βρω τον Θεό σας να τον ρωτήσω γιατί το επιτρέπει όλο αυτό αφού μπορεί να κάνει κάτι να το σταματήσει! Έψαξα πολύ να τον βρω αλλά δεν ήταν πουθενά! πήγα και σε ένα εκκλησάκι που έχουν μέσα στο ογκολογικό μήπως τον βρω εκεί!!πως γίνεται ένας Θεός που είναι πανταχού παρών να λείπει από εκεί που τον χρειάζονται πραγματικά? !ρώτησα τα παιδάκια που ήταν εκεί αν τον είδαν καθόλου!!!ένα μικρό κάπου 5-6 χρονών μου είπε ότι δεν τον έχει δει καθόλου τα τελευταία 3 χρόνια που είναι εκεί και πολεμάει τον καρκίνο!!ένα άλλο παιδάκι λίγο μεγαλύτερο δεν μπορούσε να μου μιλήσει γιατί πρόσφατα είχε κάνει εγχείρηση ανάπλασης οισοφάγου και απλά μου έγνεψε με το κεφάλι του όχι και μετά έκρυψε το πρόσωπό του στην αγκαλιά της μαμάς του που στεκόταν από πάνω του αληθινός φύλακας άγγελος..τα πιο μικρά κάποια έκλαιγαν συνέχεια από τον πόνο και κάποια πιο ήσυχα απλά χαμογελούσαν και έπαιζαν μεταξύ τους καθώς ήταν υπό την επήρεια της μορφίνης της ελπίδας και του γιατί...

Καθώς γύρισα να φύγω ένα κοριτσάκι κάπου 7 χρονών μου φώναξε και μου λέει:

"Εγώ ξέρω που είναι αυτός που ζητάς".

"Ξέρεις??"ρώτησα απορημένος.

"Φυσικά"μου λέει!!"έχει πάει να πιει ένα καφέ γιατί χθες το βράδυ ξενύχτησε όλο το βράδυ στο πλευρό μου γιατί ήμουν πολύ άρρωστη... και δεν μπορούσα να αναπνεύσω...και με έκανε καλά...όπως θα κάνει όλα τα παιδάκια εδώ μέσα και θα πάμε όλοι μαζί να παίξουμε σύντομα.."

Άρχισα να νιώθω τα δάκρυα μου να κυλάνε και αμέσως γύρισα από την άλλη!!Δεν ήθελα να με δουν να κλαίω!!Όπως είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν δει ποτέ τους γονείς τους να κλαίνε!!Δεν τα άφησαν να τους δουν να κλαίνε!!!Και βλέπω τον γιατρό να τρέχει με τον καφέ και το σάντουιτς στο χέρι γιατί μάλλον έτυχε επείγον περιστατικό και δεν πρόλαβε να κάνει το διάλειμμα του και την μικρή να φωνάζει:"να τον Θεό που πάλι τρέχει να κάνει καλά κάποιο παιδάκι."

Και της λέει η μαμά της:"αγάπη μου αυτός δεν είναι ο Θεός. Aυτός είναι ο γιατρός σου"

Και τότε η μικρή της λέει:

"Μπορεί να μην είναι ο Θεός αλλά προσπαθεί να κάνει την δουλειά του Θεού και αυτό μου είναι αρκετό!!"

Ένα μεγάλο respect σε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που κάνουν καλά την δουλειά τους και αγαπούν αυτό που κάνουν!!!»

Χριστιάνα Τσαγγάρη 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top