ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάλεσμα «ΙΣΟΤΗΤΑΣ» για απεργία την 1η Νοεμβρίου - Αναμένουν από Χριστοδουλίδη να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του για χαμηλόμισθους

Κάλεσμα «ΙΣΟΤΗΤΑΣ» για απεργία την 1η Νοεμβρίου - Αναμένουν από Χριστοδουλίδη να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του για χαμηλόμισθους

Κάλεσμα για συμμετοχή σε απεργία για τους χαμηλόμισθους δημόσιους υπάλληλους την 1η Νοεμβρίου απευθεύνει η Παγκύπρια Συντεχνία «ΙΣΟΤΗΤΑ».

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι, η αλληλεγγύη και η ενότητά μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

Αξολουθεί η ανακοίνωση

Την 1η Νοεμβρίου 2023, ας σταθούμε δίπλα στους χαμηλόμισθους συναδέλφους μας που διεκδικούν αξιοπρεπείς μισθούς. Το αίτημά τους είναι δίκαιο και έχει την απόλυτη στήριξή μας.

Η ακρίβεια και το αυξανόμενο κόστος ζωής έχουν πλήξει όλους μας, ιδιαίτερα όμως τους χαμηλόμισθους συναδέλφους μας. Οι δυσβάσταχτες συνθήκες διαβίωσης απαιτούν άμεσα μέτρα ανακούφισης.

Η ΙΣΟΤΗΤΑ έχει γραπτή δέσμευση της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη για αποκατάσταση της μισθοδοσίας των χαμηλόμισθων συναδέλφων μας και προσδοκά ότι η δέσμευση αυτή θα υλοποιηθεί άμεσα. Αν δεν υπάρξει η πρέπουσα επίλυση του θέματος από την Κυβέρνηση μέχρι και τις 31 του τρέχοντος μήνα (αύριο, δηλαδή), θα πρέπει να δείξουμε με τη μαζική συμμετοχή μας στην απεργία, ότι είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μαζί τους, μέχρι να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα των χαμηλόμισθων συναδέλφων μας.

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Η δύναμή μας βρίσκεται στην αλληλεγγύη μας!

Ας στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα αξιοπρέπειας και αποφασιστικότητας.

Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο ΒαφεάδηςΥπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top