Στις φλόγες όχημα - Πώς φαίνεται να συνδέεται με την δολοφονία στη Λεμεσό

Στις φλόγες όχημα - Πώς φαίνεται να συνδέεται με την δολοφονία στη Λεμεσό

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το πρωί της Δευτέρας (30/10), μετά από πληροφορία που λήφθηκε για εντοπισμό νεκρού άνδρα στο όχημά του, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, όχημα που εντοπίστηκε τυλιγμένο στις φλόγες στην περιοχή της Γερμασόγειας, φαίνεται να συνδέεται με την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα φαίνεται να πρόκειται για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν.

Σημειώνεται ότι το όχημα εντοπίστηκε παρά τον δρόμο Γερμασόγειας προς Μουτταγιάκα και για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν 2 οχήματα από τον Πυροσβεστικό σταθμό Γερμασόγειας.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 8:00 λήφθηκε πληροφορία για άντρα νεκρό σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Γερμασόγειας, ο οποίος φαίνεται να δέχθηκε πυροβολισμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα είναι γνωστό στις Αρχές.

Η σκηνή αποκλείστηκε από τις Αρχές και ξεκίνησαν εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή του εγκλήματος:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE