Φόνος Καλογερόπουλου: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του - Όσα κατέδειξε

Φόνος Καλογερόπουλου: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες κουκουλοφόρων δραστών, ενώ βρισκόταν εντός του οχήματος του σε χώρο στάθμευσης, στην παραλιακή λεωφόρο Αμαθούντας, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ο θάνατός του άτυχου Καλογερόπουλου επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση καθώς και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων, προκληθέντα από πυροβόλο όπλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε στο Σεράγεβο, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE