Τραγωδία στις Σέρρες: Ηλικιωμένος καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγωδία στις Σέρρες: Ηλικιωμένος καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγικό θάνατο βρήκε την Πέμπτη (2/11) ένας 91χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στην Αγία Παρασκευή του Δήμου Βισαλτίας στις Σέρρες

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών ο 91χρονος προσπάθησε να εκκινήσει το τρακτέρ από κάτω με αποτέλεσμα να τεθεί σε λειτουργία ο κινητήρας και να τον καταπλακώσει η ρόδα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής από τις Σέρρες και το κλιμάκιο της Νιγρίτας οι οποίοι κατάφεραν με τον κατάλληλο εξοπλισμό να απεγκλωβίσουν τον 91χρονο ο οποίος χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE