ΔΙΕΘΝΗ

Συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο βρετανικής εφημερίδας για τα παιδιά που άρπαξε η Χαμάς - Εννέα μηνών ο νεότερος

Συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο βρετανικής εφημερίδας για τα παιδιά που άρπαξε η Χαμάς -  Εννέα μηνών ο νεότερος

Σε ένα συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο με τις φωτογραφίες των παιδιών που έχουν απαχθεί από την ένοπλη οργάνωση της Χαμάς από τις 7 Οκτωβρίου, κυκλοφορεί σήμερα η γνωστή εφημερίδα «The Sun».

«Φέρτε τους σπίτι» είναι ο τίτλος της εφημερίδας και αποτελεί έκκληση των Ισραηλινών γονέων τους, οι οποίοι όλο αυτό το χρονικό διάστημα βιώνουν την απόλυτη αγωνία και τον τρόμο για την τύχη τους.

«32 αθώα παιδιά άρπαξαν τρομοκράτες», αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει πως «γι’ αυτό το Ισραήλ πρέπει να πολεμήσει το κακό της Χαμάς».

Ο νεότερος όμηρος της Χαμάς, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα είναι ο Kfir Bibas. Ένα μωράκι μόλις εννέα μηνών που απήχθη από την οικογένειά του και πλέον η τύχη του αγνοείται. Τον άρπαξαν μαζί με τον αδελφό του Ariel, τεσσάρων ετών, και τη μητέρα του Shiri, 32 ετών, από το σπίτι τους στο Kibbutz Nir Oz.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες η Χαμάς είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο φαίνονταν άνδρες της οργάνωσης να φροντίζουν μωρά Ισραηλινών. Από τότε κανείς από τους συγγενείς των ομήρων δεν έχει νέα.

Η Αμερικανίδα εμπειρογνώμονας σε θέματα ομηρίας, Danielle Gilbert δήλωσε στην εφημερίδα ότι η αρπαγή παιδιών είναι σπάνια και το μόνο που μένει είναι να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις της Χαμάς από εδώ και πέρα.

«32 αθώα παιδιά άρπαξαν τρομοκράτες», αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει πως «γι’ αυτό το Ισραήλ πρέπει να πολεμήσει το κακό της Χαμάς».

Σύμφωνα με την Sun τα παιδιά φέρεται να κρατούνται σε υπόγεια, σε ένα δίκτυο με σήραγγες μήκους 311 μιλίων που ονομάστηκε «Μετρό της Γάζας».

Μια αγωνιώδης μητέρα, της οποίας τις δύο κόρες άρπαξαν τρομοκράτες της Χαμάς, ρώτησε χθες το βράδυ: «Ποιος απαγάγει παιδιά;». Η Dafna Eyakim, 15 ετών, και η αδελφή της Ella, οκτώ ετών, ήταν μεταξύ των 32 παιδιών ομήρων που πιάστηκαν στην επιδρομή στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στα αθώα πρόσωπα, είναι και ο Yuly Konio, τριών ετών και ο Nave Shoham, οκτώ ετών.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top