Τον... έκαψε μαρτυρία - Χειροπέδες σε 26χρονο στη Λευκωσία για εμπρησμό αυτοκινήτου

Τον... έκαψε μαρτυρία - Χειροπέδες σε 26χρονο στη Λευκωσία για εμπρησμό αυτοκινήτου

Στη σύλληψη 26χρονου κάτοικου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, στη Λευκωσία.

Η φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο, που χρησιμοποιείται από 37χρονο, τα ξημερώματα της 5ης Νοεμβρίου, 2023, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο σε δρόμο της Λευκωσίας. Κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από περαιτέρω αστυνομικές εξετάσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 26χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 26χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου. Στην Κύπρο αναμένεται η στήριξη και από την Ολλανδία αλλά και η βρετανική φρεγάτα που άρχισε το ταξίδι της το απόγευμα της Τρίτης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ