ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήγε σε χωράφι και... έφυγε με όχημα και κυνηγετικό όπλο - Συνελήφθη 21χρονος

Πήγε σε χωράφι και... έφυγε με όχημα και κυνηγετικό όπλο - Συνελήφθη 21χρονος

Στην επαρχία Αμμοχώστου, μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, προχώρησαν στη σύλληψη 21χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από κάτοικο Παραλιμνίου, στις 19 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, γύρω στις 3μ.μ. χθες, άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο στο περιβόλι του, στην επαρχία Αμμοχώστου. Εντός του οχήματος, βρισκόταν το κυνηγετικό του όπλο, καθώς και μια τσάντα που περιείχε πέντε κουτιά με κυνηγετικά φυσίγγια.

Λίγη ώρα αργότερα, το κλοπιμαίο όχημα, εντοπίστηκε σταθμευμένο σε περιοχή του Παραλιμνίου, ωστόσο το όπλο και τα φυσίγγια, δεν εντοπίστηκαν.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 21χρονου. Ο 21χρονος εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του, όπου μετά έρευνα εντοπίστηκε το κυνηγετικό όπλο του παραπονούμενου και τα φυσίγγια.

Ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top