Στις πρώτες βοήθειες του Γ.Ν. Λευκωσίας δέκα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα

Στις πρώτες βοήθειες του Γ.Ν. Λευκωσίας δέκα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα

Μην μετακινήστε άσκοπα τονίζει ο Δ/ντης των Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Περίπου στα δέκα άτομα επισκεφτήκαν το βραδύ της Δευτέρα (08/09)  τις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσ. Λευκωσίας καθώς η σκόνη που υπάρχει στην ατμόσφαιρα τους δημιούργησε έντονη δυσφορία.

Μιλώντας τηλεφωνικά με τον Δ/ντη των Πρώτων Βοηθειών του Γ.Ν. Λευκωσίας κ. Κωστόπουλο, μας ανέφερε πως τα άτομα αυτά αντιμετώπισαν προβλήματα λόγω της σκόνης καθώς είναι ασθενείς με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα όπως άσμα , βρογχίτιδα κτλ.

Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αλλά και φαρμακευτική αγωγή και πήραν εξιτήριο.

Ο κ. Κωστόπουλος καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην κάνει άσκοπες μετακινήσεις.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE