ΔΙΕΘΝΗ

Χρεωκόπησε ο Ροναλντίνιο – Σε κατάσχεση δύο ακινήτων του προχωρούν οι Αρχές της Βραζιλίας

Χρεωκόπησε ο Ροναλντίνιο – Σε κατάσχεση δύο ακινήτων του προχωρούν οι Αρχές της Βραζιλίας

Ο Ροναλντίνιο, ένας από τους πιο θεαματικούς ποδοσφαιριστές που πέρασαν ποτέ από τα γήπεδα, Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2002 με τη Βραζιλία, βρίσκεται στη δίνη σοβαρών οικονομικών προβλημάτων και χρεών προς τις Οικονομικές Αρχές της χώρας του.

Από τότε που έγινε επαγγελματίας, ο Ροναλντίνιο είναι γνωστό ότι ζει μια πολυτελή ζωή και κάνει ακραία πάρτι. Ο λόγος που δεν άντεξε για πολύ στην Μπαρτσελόνα ήταν επειδή απλά δεν ήθελε να συνεχίσει να καταβάλλει την προσπάθεια που απαιτείται για να παραμείνει στην κορυφή. Μόλις κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα, αισθάνθηκε ότι η υπόσχεσή του στον εκλιπόντα πατέρα του εκπληρώθηκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας “The Sun”, ο Βραζιλιάνος θρύλος έχει χάσει σχεδόν όλα τα χρήματά του επειδή χρωστάει εκατομμύρια σε φόρους στις αρχές της χώρας του. Η Sun αναφέρει ότι η βραζιλιάνικη εφορία προσπάθησε να εισπράξει αυτά που χρωστούσε από τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και δεν βρήκε τίποτα. Μετά από αυτό, αποφάσισαν να κατασχέσουν δύο από τα ακίνητά του και τον άφησαν σχεδόν με τίποτα. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι αρχές κατάφεραν να βρουν μόνο 6 δολάρια στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Αν αυτό αληθεύει, ο Ροναλντίνιο ακολουθεί το δρόμο άλλων θρύλων του ποδοσφαίρου, όπως ο Γκαρίντσα ή ο Πολ Γκασκόιν. Και οι δύο κατέληξαν επίσης απένταροι και αγωνίστηκαν να απολαύσουν τη ζωή τους μετά τη συνταξιοδότησή τους. Στην περίπτωση του “Γκάζα”, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει σήμερα καθαρή αξία μόλις 500.000 δολάρια από το 2023. Εν μέσω αυτής της πρόσφατης εξέλιξης στα οικονομικά του Ροναλντίνιο, το δημοσίευμα υποδηλώνει ότι έχει χρεοκοπήσει εντελώς.

Πηγή: Marca/ertnews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top