ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική λόγω της κακοκαιρίας - Ανταποκρίθηκε σε 14 περιστατικά

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική λόγω της κακοκαιρίας - Ανταποκρίθηκε σε 14 περιστατικά

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ανταποκριθεί παγκύπρια σε 14 περιστατικά, λόγω της κακοκαιρίας, δήλωσε το απόγευμα της Κυριακής στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), η Κούλλα Μεσαρίτου, Λειτουργός του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου.

Η κ. Μεσαρίτου είπε ότι τα περιστατικά αφορούσαν, μεταξύ άλλων, πτώση δέντρων, ταμπελών, πυρκαγιές που σημειώθηκαν ύστερα από σπινθιρισμούς καλωδίων, πτώσεις ντεπόζιτων νερού, ενώ σε μια περίπτωση υπήρξε πτώση αλεξικέραυνου στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την κ. Μεσαρίτου, τέσσερα περιστατικά ήταν στην επαρχία Λευκωσίας, δύο στην επαρχία Λεμεσού, τρία στη Λάρνακα, τέσσερα στην Πάφο και ένα την επαρχία Αμμοχώστου.

Η κ. Μεσαρίτου σημείωσε ότι, λόγω των σφοδρών ανέμων, ειδικά στις παραθαλάσσιες πόλεις, όλοι οι σταθμοί της Πυροσβεστικής βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή και εκεί και όπου χρειαστεί θα υπάρξει και ανάκληση προσωπικού.

Επεσήμανε ότι μέχρι στιγμής δεν υπήρξε αναφορά για τραυματισμό, και πρόσθεσε ότι οι πολίτες μπορούν να καλούν για βοήθεια στο 112 ή στον πλησιέστερο πυροσβεστικό σταθμό της περιοχής τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οκτώ μέρες στο κελί οι δύο για το οπλοστάσιο σε τάφο στην επαρχία Λάρνακας

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πόσοι Κύπριοι γιορτάζουν σήμερα - Oι παραλλαγές των ονομάτων και η ιστορία των Αγίων

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top