LIKE ONLINE

Απίστευτο: Επιβάτες αεροπλάνου προσγειώθηκαν… 450 χιλιόμετρα μακριά από τον προορισμό τους

Απίστευτο: Επιβάτες αεροπλάνου προσγειώθηκαν… 450 χιλιόμετρα μακριά από τον προορισμό τους

Μια νιγηριανή αεροπορική εταιρεία από τη Νιγηρία, ζήτησε συγγνώμη για μια «παρεξήγηση», αφού οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι είχαν φτάσει στον προορισμό τους, την Αμπούτζα, ενώ στην πραγματικότητα είχαν προσγειωθεί περισσότερα από 450 χιλιόμετρα μακριά, σε μια άλλη πόλη, την Ασάμπα.

Η United Nigeria Airlines δήλωσε ότι η πτήση της Κυριακής από την κεντρική πόλη Λάγος προς την ομοσπονδιακή πρωτεύουσα Αμπούτζα είχε εκτραπεί προσωρινά στην Ασάμπα της πολιτείας Δέλτα, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Είπε ότι έγινε λάθος ανακοίνωση στους επιβάτες όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Ασάμπα, δημιουργώντας σύγχυση.

«Κατά την άφιξη, το πλήρωμα καμπίνας ανακοίνωσε με αυτοπεποίθηση ότι φτάσαμε στην Αμπούτζα, για να συνειδητοποιήσουμε ότι προσγειωθήκαμε στην Ασάμπα», είχε δηλώσει ένας ταξιδιώτης στο Χ, προσθέτοντας ότι «προφανώς, ο πιλότος μας είχε λάβει λάθος σχέδιο πτήσης από το Λάγος».

Ωστόσο, η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι ο πιλότος του αεροσκάφους γνώριζε την προσωρινή εκτροπή και είχε ενημερωθεί κατάλληλα. «Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την παρεξήγηση στην [πτήση] μας. Λαμβάνουμε επί του παρόντος μέτρα για να αποτρέψουμε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον», ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Είπε ότι η πτήση προσγειώθηκε τελικά με ασφάλεια στην Αμπούτζα.

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top