Επιχείρηση για την πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου στην Πάφο

Επιχείρηση για την πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου στην Πάφο

Στην κατακράτηση εννέα ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων συσκευών προχώρησαν την Παρασκευή μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, κατά τη διάρκεια επιχείρησης έρευνας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας στο πλαίσιο της επιχείρησης διενεργήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής γύρω στις 18:30, έρευνα σε υποστατικό. Πέραν των υπολογιστών, η Αστυνομία προχώρησε και στην κατακράτηση δύο συσκευών modem και δύο καμερών, για περαιτέρω εξετάσεις. Όλα τα τεκμήρια μεταφέρθηκαν στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, διενεργεί εξετάσεις προκειμένου να διαφανεί κατά πόσο οι υπολογιστές χρησιμοποιούνταν για παροχή υπηρεσιών για διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών καζίνου.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται. Οι συντονισμένες επιχειρήσεις για την πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE