ΔΙΕΘΝΗ

Ισραήλ: Να πάρει ο Ερντογάν τους τρομοκράτες της Χαμάς – Τι απάντησε το τουρκικό ΥΠΕΞ

Ισραήλ: Να πάρει ο Ερντογάν τους τρομοκράτες της Χαμάς – Τι απάντησε το τουρκικό ΥΠΕΞ

«Oπως δείχνει η ιστορία όσο περισσότερο το Ισραήλ καταπιέζει τους Παλαιστίνιους και καταστρέφει τις βασικές ελευθερίες τους, τόσο περισσότερη αντίσταση θα αντιμετωπίσει, καθώς πολλοί περισσότεροι Παλαιστίνιοι θα συνεχίσουν να επιδιώκουν την πραγματοποίηση των συλλογικών τους στόχων και ατομικά δικαιώματα», απάντησε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών στην αιχμηρή ανάρτηση του Ισραηλινού υπουργού Εξωτερικών Έλι Κοέν, ο οποίος έγραψε ότι «η τουρκική προεδρία είναι ευπρόσδεκτη να φιλοξενήσει τρομοκράτες της Χαμάς που δεν έχουν εξοντωθεί και φεύγουν από τη Γάζα».

 

«Η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς-ISIS δεν θα υπάρχει στη Γάζα την επόμενη μέρα. Το Ισραήλ θα απελευθερώσει τη Γάζα από τη Χαμάς, για χάρη της ασφάλειας του Ισραήλ και για να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τους κατοίκους της περιοχής» ανέφερε ο Κοέν. Ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Οντζού Κετσελί είπε ότι «όπως δείχνει η ιστορία όσο περισσότερο το Ισραήλ καταπιέζει τους Παλαιστίνιους και καταστρέφει τις βασικές ελευθερίες τους, τόσο περισσότερη αντίσταση θα αντιμετωπίσει», επισημαίνοντας ότι οι Παλαιστίνιοι επιδιώκουν την πραγματοποίηση των συλλογικών τους στόχων και τον σεβασμό των ατομικών τους δικαιωμάτων».

Πηγή: ertnews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top