ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμμαχία Πολιτών: Έστειλαν με courier στον Αβέρωφ την πρόταση τους για λύση στο Κυπριακό (ΦΩΤΟ)

Συμμαχία Πολιτών: Έστειλαν με courier στον Αβέρωφ την πρόταση τους για λύση στο Κυπριακό  (ΦΩΤΟ)

Αφορμή όπως σημειώνει η Συμμαχία Πολιτών είναι οι καθημερινές δηλώσεις του κ. Νεοφύτου με τις οποίες επαναλαμβάνει ότι ουδείς, ποτέ, δεν κατέθεσε μια πρόταση λύσης του Κυπριακού.

Δείτε την φωτογραφία

Διαβάστε την ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών 

«Την Πρόταση Στρατηγικής της Συμμαχίας Πολιτών αποστέλλουμε σήμερα στο γραφείο του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου με την ελπίδα να την μελετήσει και θα αναμένουμε εντός των ημερών σχόλια του.

Ο κ. Νεοφύτου να μας εξηγήσει ποια είναι τα αποτελέσματα της δικής του στρατηγικής που εφαρμόζεται τα τελευταία 40 χρόνια, πέραν την παγίωσης της διχοτόμησης

Η Πρόταση Στρατηγικής Σχεδιασμού για ανατροπή της κατοχής μέσα από τη λύση του Κυπριακού, κοινοποιείται προς αποκατάσταση της αλήθειας και διάψευση όλων όσων ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές στρατηγικές για δίκαιη και βιώσιμη λύση.
9 Σεπ. 15

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου είτε αγνοεί, είτε ξεχνά εύκολα είτε σκοπίμως ψεύδεται με σκοπό να  παραπλανήσει τους πολίτες , όταν συνεχώς επαναλαμβάνει ότι ουδείς, ποτέ, δεν κατέθεσε μια πρόταση λύσης του Κυπριακού.

Ως Συμμαχία Πολιτών, επειδή θέλουμε λύση δίκαιη και βιώσιμη εί δυνατόν χθες, επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι η ακολουθούμενη πολιτική των τελευταίων 40 χρόνων δεν έφερε το ποθητό αποτέλεσμα και η  συνέχιση της υφιστάμενης πολιτικής είτε θα διαιωνίσει τη διχοτόμηση είτε θα οδηγήσει σε λύση τουρκικών προδιαγραφών, καταθέσαμε στην ειδική συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου ημερ. 18.2 2015 , 60σέλιδη ολοκληρωμένη Πρόταση Στρατηγικής για τη λύση του Κυπριακού. Η πρόταση αποτελεί μια μεγάλη προσπάθεια με τη συμβολή  πολλών επιστημόνων και ακαδημαϊκών.

Την Πρόταση Στρατηγικής αποστέλλουμε σήμερα στο γραφείο του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου με την ελπίδα να την μελετήσει. Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Αβέρωφ, ως άνθρωπος που διατείνεται ότι κόπτεται για το Κυπριακό πρόβλημα, θα τη διαβάσει και θα αναμένουμε εντός των ημερών σχόλια του.

Η Πρόταση της Συμμαχίας Πολιτών για Στρατηγική Σχεδιασμού για ανατροπή της κατοχής μέσα από τη λύση του Κυπριακού, κοινοποιείται προς αποκατάσταση της αλήθειας και διάψευση όλων όσων ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές στρατηγικές για δίκαιη και βιώσιμη λύση.
Ανεξάρτητα, θα ήταν καλό να μας εξηγήσει ο κ. Νεοφύτου:

1-  ποια είναι τα αποτελέσματα της δικής του στρατηγικής που εφαρμόζεται τα τελευταία 40 χρόνια, πέραν την παγίωσης της διχοτόμησης και

2- με ποιά λογική μια αποτυχημένη στρατηγική, εάν συνεχίσει να ακολουθείται για άλλα 40 χρόνια, θα φέρει διαφορετικά από τα μέχρι σήμερα καταστροφικά  αποτελέσματα.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top