ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΑΝ: «Σχεδιάζεται ο χώρος του Δημοτικού Σχολείου Παρεκκλησιάς»

ΥΠΑΝ: «Σχεδιάζεται ο χώρος του Δημοτικού Σχολείου Παρεκκλησιάς»

Προσχέδια έχουν ήδη ετοιμάσει οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) που αφορούν τον παιδαγωγικό ανασχεδιασμό των χώρων στο Δημοτικό Σχολείο Παρεκκλησιάς, με βάση τα υφιστάμενα πρότυπα του κτηριολογικού προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων κατεδαφίσεων και νέων επεκτάσεων.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΥΠΑΝ, σε σχέση με τη σημερινή διαμαρτυρία του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Παρεκκλησιάς για τις κτηριακές υποδομές.

Σημειώνεται ότι μετά το πέρας της διαδικασίας σχεδιασμού, το έργο θα περιληφθεί στον προϋπολογισμό με στόχο την υλοποίησή του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αναφέρει το Υπουργείο, η διαδικασία έχει ήδη δρομολογηθεί, ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου είχε ενημερωθεί γραπτώς για τα πιο πάνω και ως εκ τούτου «η σημερινή διαμαρτυρία κρίνεται αχρείαστη, υπερβολική και άστοχη».

Παράκληση του ΥΠΑΝ είναι όπως οι διάφοροι φορείς απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες του για ενημέρωση, ώστε να αποφεύγεται αχρείαστη ταλαιπωρία των παιδιών, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top