ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρτε ομπρέλες αύριο: Αλλάζει σκηνικό ο καιρός - Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία - Δείτε αναλυτικά

Πάρτε ομπρέλες αύριο: Αλλάζει σκηνικό ο καιρός - Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία - Δείτε αναλυτικά

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά στα ανατολικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις οι οποίες αναμένεται αρχικά να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Από νωρίς το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Παρασκευή, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται, κυρίως το πρωί, να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία την Πέμπτη και την Παρασκευή δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει κοντά ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top