«Κλείδωσε» η συμφωνία ΔΗΣΥ-ΔΗΠΑ για τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Τα ονόματα που θα στηρίξουν

«Κλείδωσε» η συμφωνία ΔΗΣΥ-ΔΗΠΑ για τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Τα ονόματα που θα στηρίξουν

Συνεχίζονται οι έντονες διεργασίες των κομμάτων και οι επαφές στελεχών για τις συμμαχίες, ενόψει των εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΔΗΣΥ και ΔΗΠΑ φαίνεται πως κλείδωσαν τη συνεργασία, βάζοντας στο τραπέζι τα ονόματα των υποψηφίων που θα στηρίξουν.

Στον Δήμο Στροβόλου αναμένεται να στηριχθεί ο Χρίστος Τσίγκης, ο οποίος προέρχεται από τη ΔΗΠΑ. Ο ΔΗΣΥ έχει αποκλείσει την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Στον Δήμο Λεμεσού ΔΗΣΥ και ΔΗΠΑ συμφώνησαν στην υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Νίκου Νικολαΐδη, ενώ υποψήφιος για την Αντιδημαρχία θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Δημητριάδης, πρώην υφυπουργός ναυτιλίας.

Στην Πάφο ΔΗΣΥ και ΔΗΠΑ συμφώνησαν να στηρίξουν τον Φαίδωνα Φαίδωνος για τη Δημαρχία, ενώ για περιφερειάρχη τον Κωστάκη Κωνσταντίνου.

Η Αντιδημαρχία στον Δήμο Πάφου κλείδωσε στην ΔΗΠΑ χωρίς ωστόσο τα δύο κόμματα να καταλήξουν στο όνομα. Δεν αποκλείεται να επιλεγεί ο νυν Αντιδήμαρχος ο οποίος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ και στη συνέχεια προσχώρησε στη ΔΗΠΑ.

Στην Πόλη Χρυσοχούς δεν αποκλείεται να κατέλθει υποψήφιος ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Ηλίας Μυριάνθους, ο οποίος ίσως στηριχθεί απο τον ΔΗΣΥ.

Στον Δήμο Αραδίππου, ο ΔΗΣΥ έχει αποφασίσει ότι θα στηρίξει τον Χριστόδουλο Πάρτου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE