LIFESTYLE

Υπάρχουν gay μοναχοί στο Άγιο Όρος; Μας απαντά ο γόης της ελληνικής showbiz που πήγε και ξέρει (!)

Υπάρχουν gay μοναχοί στο Άγιο Όρος; Μας απαντά ο γόης της ελληνικής showbiz που πήγε και ξέρει (!)

Ο ηθοποιός στα 38 του χρόνια κάνει τον απολογισμό του και φωτογραφίζεται πιο sexy από ποτέ και μεταξύ άλλων μιλάει για την εμπειρία του από την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος.

Ο Γιάννης Αϊβάζης είναι πλέον κατασταλαγμένος, είναι καλά με τον εαυτό του και μιλάει για όλα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

 «Όταν πριν από επτά χρόνια πήρα την απόφαση να πάω στο Άγιο Όρος, ήμουν αρκετά δύσπιστος και φοβόμουν ότι θα συναντούσα διάφορους «ψευτοπαππάδες». Ευτυχώς, διαψεύστηκα και συνάντησα ανθρώπους μορφωμένους και καλλιεργημένους πραγματικούς ιερωμένους που αυτό τους ενδιέφερε είναι να μεταδώσουν τον λόγο του Θεού», ανέφερε.

Όταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος του ζήτησε να σχολιάσει όλα όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το Άγιο Όρος (σ.σ. είχε αποκαλύψει πως ένας μοναχός του ζήτησε να φορέσει το πουκάμισο του διότι σκανδαλιζόταν) ο ηθοποιός εξήγησε πως «Στο Άγιο Όρος απαγορεύεται να φοράει κανείς κοντό παντελόνι ή κοντό μπλουζάκι.

Και παρόλο που υπάρχει θάλασσα, δεν πρόκειται να ποτέ να δεις μοναχό να κάνει μπάνιο, ακριβώς γιατί δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί εκεί ημίγυμνος» και συμπλήρωσε «Αν ο Γρηγόρης ή ο οποιοσδήποτε αντιβαίνει σε αυτούς τους κανόνες, είναι λογικό να σκανδαλίσει τους υπόλοιπους. Πίσω από αυτό δεν κρύβεται μία ομοφυλοφιλική σχέση αλλά ο φόβος να αφήσει κάποιος τον μοναχισμό και να επιστρέψει στην κοσμική ζωή».

Ο Γιάννης Αϊβάζης, γράφει το ελληνικό people, τόνισε επίσης πως εκείνος δεν συνάντησε κανέναν ομοφυλόφιλο μοναχό τουναντίον όλοι τιμούσαν το ράσο που φορούσαν και όταν συζητούσε μαζί τους, μαγευόταν.

Ο ηθοποιός δεν δίστασε μάλιστα να πει πως τόσο πολύ ηρέμησε και γαλήνευσε στο Άγιο Όρος που θα μπορούσε να μείνει εκεί για πάντα. «Αν δεν είχα οικογένεια, θα μπορούσα να μείνω για πάντα στο Άγιο Όρος. Με σαγηνεύει η ιδέα να αφήσω την κοσμική ζωή και να γίνω μοναχός. Την ηρεμία και την γαλήνη που συνάντησα εκεί, δεν την έχω ξανά βρει στην ζωή μου», εξήγησε ο Γιάννης Αϊβάζης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top