Βρήκαν έφμορτο πιστόλι και ναρκωτικά στην κατοχή 22χρονου - Φόρεσε χειροπέδες

Βρήκαν έφμορτο πιστόλι και ναρκωτικά στην κατοχή 22χρονου - Φόρεσε χειροπέδες

Ένα έμφορτο πιστόλι και μικρή ποσότητα ναρκωτικών, εντόπισε και κατάσχεσε χθες, η Αστυνομία, στη Λευκωσία. Τα πιο πάνω εντοπίστηκαν στην κατοχή 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30π.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος, σε δρόμο της Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια έρευνας, που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του οχήματός του, ποσότητα μεθαμφεταμίνης, μεικτού βάρους δύο γραμμαρίων περίπου. Ως αποτέλεσμα ο 22χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Ακολούθησε έρευνα και στην οικία του, στη Λευκωσία, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα έμφορτο πιστόλι. Ο 22χρονος συνελήφθη εκ νέου, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σήμερα ο 22χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE