ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων ο Χάρης Παπαχαραλάμπους

Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων ο Χάρης Παπαχαραλάμπους

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την τριετία 2023 – 2026 εξέλεξε ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA). Νέος Πρόεδρος του συνδέσμου είναι ο Χάρης Παπαχαραλάμπους.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου αναφέρει ότι μετά την Ετήσια Γενική Συνέλευση του, στις 5 Δεκεμβρίου 2023, που ήταν και εκλογική, εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την τριετία 2023 – 2026, το οποίο κατά την πρώτη του συνεδρία στις 12 Δεκεμβρίου 2023 καταρτίστηκε σε σώμα.

Στη θέση του Αντιπρόεδρου Αεροπορικών Θεμάτων και Αεροδρομίων εκλέχθηκε ο Πάμπος Χαραλάμπους, Αντιπρόεδρος Εισερχόμενου Τουρισμού ο Χρίστος Άσπρου, Αντιπρόεδρος Εξερχόμενου Τουρισμού ο Χρίστος Χρίστου, Ταμίας ο Μάριος Σωκράτους, Εκπρόσωπος Τύπου ο Αντώνης Ορθοδόξου και μέλη οι Αντρέας Κάκκουρας, Αντρέας Παπακυπριανού, Ήβη Αραούζου, Μαίρη Σπύρου και Νικόλας Χριστοφή.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Συνδέσμου, Βασίλης Σταματάρης, ο οποίος θα εξακολουθεί να συμμετέχει στις συνεδρίες του Διοικητικού Συμβουλίου ως αμέσως προηγούμενος Πρόεδρος, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τονίζοντας ότι θα είναι δίπλα τους ότι και αν χρειαστούν, αφού ο ACTA είναι πάντα στην έγνοια του.

Ο νέος Πρόεδρος, Χάρης Παπαχαραλάμπους, αμέσως μετά την εκλογή του έδωσε την υπόσχεση ότι θα εργαστεί σκληρά τόσο για τα συμφέροντα των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, όσο και για το ευρύτερο καλό του τουρισμού στην Κύπρο, σε συνεργασία πάντοτε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Στη Γενική Συνέλευση, η οποία ήταν και καταστατική, αποφασίστηκε επίσης όπως ο Σύνδεσμος επικαιροποιήσει την ονομασία του σε «Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου», ώστε να αποδίδει καλύτερα τις εργασίες των μελών του, που περιλαμβάνουν τόσο τον εξερχόμενο, όσο και τον εισερχόμενο τουρισμό, αντιπροσωπεύοντας άμεσα ή έμμεσα την πλειοψηφία των τουριστών που επισκέπτονται την Κύπρο κάθε χρόνο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στη Λεμεσό: Σοβαρός ο κίνδυνος αναζωπύρωσης - Θα επιχειρούν ολονύχτια δυνάμεις πυρόσβεσης

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top