ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόπειρα φόνου στην Αγ. Νάπα - Στο κελί ο 39χρονος

Απόπειρα φόνου στην Αγ. Νάπα - Στο κελί ο 39χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 39 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στην επαρχία Αμμοχώστου, τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «γύρω στις 10.40 το βράδυ της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα ηλικίας 39 και 40 ετών. Ο 39χρονος συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκκρεμούσε εναντίον του, ενώ ο 40χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος».

Ο 39χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ ο 40χρονος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ο άνδρας οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τέσσερις μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι «η απόπειρα φόνου, φέρεται να διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 21 και 22 Νοεμβρίου 2023, ωστόσο πληροφορία για το γεγονός δόθηκε στην Αστυνομία, στις 27 του μήνα. Σύμφωνα με τα ευρήματα των εξετάσεων της Αστυνομίας, κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες, σε περιοχή κοντά στη μαρίνα Αγίας Νάπας, ρίχτηκαν πυροβολισμοί εναντίον οχήματος στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα ηλικίας 34 και 40 ετών».

Από τις αστυνομικές εξετάσεις προέκυψε επίσης μαρτυρία εναντίον του 39χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες Κυριακή.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top