ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λευκωσία: Τάιζε μαριχουάνα τις κότες του…

Λευκωσία: Τάιζε μαριχουάνα τις κότες του…

Τάιζε μαριχουάνα τις κότες του ή τουλάχιστον γι΄ αυτό προσπαθούσε να πείσει τα μέλη της ΥΚΑΝ Λευκωσίας…

Ο λόγος για 29χρονο Αιγύπτιο, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, στο σπίτι του οποίου ανευρέθηκε μεγάλος αριθμός φυτών κάνναβης.

Όταν η ΥΚΑΝ μετά από πληροφορίες «μπούκαρε» στην οικία όπου διαμένει με την μητέρα του και τον αδερφό του, εντόπισε μεγάλο αριθμό φυτών κάνναβης  και στο τέλος τον κατηγορούμενο κρυμμένο στο πατάρι. Ο τελευταίος, κληθείς να δώσει εξηγήσεις για την ποσότητα ναρκωτικών, είπε ότι τα ανευρεθέντα φυτά «βλάστησαν από μόνα τους» και πως τα καλλιεργούσε για δική του χρήση, αλλά και για να… θρέφει τις κότες του.

Δικαιολογία που, ασφαλώς, θα πέσει με ευκολία…

Η έρευνα της ΥΚΑΝ στον χώρο διαμονής του, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του «Πολίτη»,  διενεργήθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εξασφαλίστηκε μετά από πληροφορίες της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν εκεί είδαν δυο σκύλους, οι οποίοι κρίθηκαν ως επιθετικοί και επικίνδυνοι. Έτσι, κλήθηκαν μέλη της αστυνομίας από τον κλάδο σκύλων. Οι τελευταίοι κατάφεραν να περιορίσουν τα σκυλιά, κι έτσι τα στελέχη της ΥΚΑΝ μπόρεσαν να εισέλθουν και να ερευνήσουν τον χώρο.

Στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα του 29χρονου υπόπτου, η οποία δήλωσε άγνοια για το πού βρισκόταν. Στη συνέχεια εντόπισαν φυτό κάνναβης, ύψους περίπου ενός μέτρου, στην κουζίνα.

Άλλα δυο μικρότερα φυτά εντοπίστηκαν στο σπίτι, ενώ στην αυλή βρέθηκαν 11 γλάστρες που περιείχαν κορμούς φυτών κάνναβης, καθώς και στελέχη φυτών κάνναβης!

Η μητέρα του υπόπτου συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Αμέσως μετά τη σύλληψή της ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο…

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και… αποκάλυψαν τον 29χρονο στο πατάρι, όπου είχε άλλα 20 στελέχη φυτών. Ακολούθησε η σύλληψή του και οι γελοιωδέστατες δικαιολογίες περί εκτροφής κοτών με μαριχουάνα…

Οι ανακριτές εξασφάλισαν την Πέμπτη (10/09) 7ημερη προσωπικράτηση του 29χρονου και της μητέρας του. Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα καθώς και παράνομης καλλιέργειας ναρκωτικών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top