Πάφος: Στης φυλακής τα σίδερα οι τρείς Ρώσοι που το έπαιζαν «μεγιστάνες»

Πάφος: Στης φυλακής τα σίδερα οι τρείς Ρώσοι που το έπαιζαν «μεγιστάνες»

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας , κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση και απόπειρα εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις εξετάζει η Αστυνομία Πάφου.

Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τριών προσώπων τουριστών από τη Ρωσία.

Τα τρία πρόσωπα που είναι ηλικίας 20χρονών, 21χρόνων  και 29 χρόνων συνελήφθησαν χθες  με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση  για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.

Τα πιο πάνω πρόσωπα φαίνονται να εμπλέκονται σε πέντε υποθέσεις απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις και σε άλλες πέντε υποθέσεις απόπειρας απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Συγκεκριμένα οι τρεις Ρώσοι αφίχθηκαν στην Κύπρο την 1η Σεπτεμβρίου και επρόκειτο να αναχωρήσουν στις Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο προέκυψε  μαρτυρία εναντίον τους ότι απέσπασαν σε πέντε περιπτώσεις αγαθά με τη χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών και σε άλλες πέντε περιπτώσεις  αποπειράθηκαν να αποσπάσουν  αγαθά με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα διεπράχθησαν στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE