ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σκόνη φεύγει, έρχεται υγρασία και ομίχλη!

Η σκόνη φεύγει, έρχεται υγρασία και ομίχλη!

H σκόνη φεύγει από το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά τις επόμενες ημέρες θα έχουμε υγρασία τα βράδια και τα πρωινά, καθώς και ομίχλη τις πρωινές ώρες χωρίς την ένδειξη βροχών μέχρι και την Τετάρτη, σύμφωνα με τον Λειτουργό του Τμήματος Μετεωρολογίας Ιάσωνα Χριστοδούλου.

Σε δηλώσεις του  ο κ. Χριστοδούλου ανέφερε ότι από το μεσημέρι της Κυριακής αναμένεται ότι θα υποχωρήσει η σκόνη που ταλαιπωρεί την Κύπρο εδώ και μια εβδομάδα. Ηδη από σήμερα, είπε, η κατάσταση είναι καλύτερη από προηγούμενες μέρες και η ατμόσφαιρα θα καθαρίσει από την Κυριακή το μεσημέρι.

“Σιγά-σιγά απομακρύνεται η σκόνη και φαίνεται ότι από αύριο το μεσημέρι θα υποχωρήσει εντελώς με τους ανέμους που θα έχουμε”, σημείωσε.

Η θερμοκρασία του Σαββάτου, πρόσθεσε, αν και είμαστε στους 40-41 βαθμούς για το εσωτερικό, από την Κυριακή θα έχουμε πτώση γύρω στους 5 βαθμούς, οπότε θα κυμανθεί στους 35-36 βαθμούς στο εσωτερικό.

“Βροχές δεν φαίνεται μέχρι την Τετάρτη ότι θα έχουμε κάτι. Θα έχουμε ωστόσο τις επόμενες ημέρες, αυξημένα ποσοστά υγρασίας τα βράδια και τα πρωινά, καθώς και αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση τα πρωινά”, συμπλήρωσε.

Αναλυτικά η πρόβλεψη για τον καιρό 

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Αρχικά πιθανόν να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και το απόγευμα στα νότια παράλια ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top