LIKE ONLINE

Επικό σκηνικό σε πάρτι στις ΗΠΑ: Νεαρός κόλλησε σε βάζο και δεν μπορούσε να βγει -Βίντεο

Επικό σκηνικό σε πάρτι στις ΗΠΑ: Νεαρός κόλλησε σε βάζο και δεν μπορούσε να βγει -Βίντεο

Σε μια ασυνήθιστη και ελαφρώς κωμική τροπή των γεγονότων, ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Mountain Brook της Αλαμπάμα έγινε ο τόπος μιας ιδιότυπης επιχείρησης διάσωσης. Ένας άνδρας, βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αφού κόλλησε σε ένα μεγάλο βάζο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.

Το περιστατικό, το οποίο έγινε γρήγορα viral, ξεκίνησε όταν οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι παρατήρησαν ότι ο άνδρας, επηρεασμένος ίσως από το εορταστικό πνεύμα της βραδιάς, αποφάσισε να δοκιμάσει τη τύχη του και να μπει μέσα στο βάζο. Αυτό που μπορεί να ξεκίνησε ως ένα ανάλαφρο αστείο σύντομα μετατράπηκε σε μια ανησυχητική κατάσταση, καθώς έγινε εμφανές ότι ο νεαρός δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί από το βάζο.

Το δράμα εκτυλίχθηκε σε πραγματικό χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τραβώντας την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου. Ένα νήμα στο Twitter, που ξεκίνησε από έναν παρευρισκόμενο, παρείχε ζωντανή ενημέρωση για την κατάσταση: «Έχουμε έναν άνδρα κολλημένο σε ένα διακοσμητικό βάζο σε αυτό το πάρτι στο σπίτι του Mountain Brook».

Καθώς η κατάσταση κλιμακώθηκε, αποφασίστηκε να σπάσουν το βάζο για να απελευθερώσουν τον άνδρα. Χρησιμοποιώντας ένα σφυρί και ένα αυτοσχέδιο κατσαβίδι, οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι εργάστηκαν για να απελευθερώσουν τον παγιδευμένο άνδρα. Η στιγμή που ο Κόνορ απελευθερώθηκε αμέσως άρχισαν τα χειροκροτήματα από το πλήθος, μια σκηνή που καταγράφηκε και μοιράστηκε σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top