LIKE ONLINE

Επικό σκηνικό σε πάρτι στις ΗΠΑ: Νεαρός κόλλησε σε βάζο και δεν μπορούσε να βγει -Βίντεο

Επικό σκηνικό σε πάρτι στις ΗΠΑ: Νεαρός κόλλησε σε βάζο και δεν μπορούσε να βγει -Βίντεο

Σε μια ασυνήθιστη και ελαφρώς κωμική τροπή των γεγονότων, ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Mountain Brook της Αλαμπάμα έγινε ο τόπος μιας ιδιότυπης επιχείρησης διάσωσης. Ένας άνδρας, βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αφού κόλλησε σε ένα μεγάλο βάζο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.

Το περιστατικό, το οποίο έγινε γρήγορα viral, ξεκίνησε όταν οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι παρατήρησαν ότι ο άνδρας, επηρεασμένος ίσως από το εορταστικό πνεύμα της βραδιάς, αποφάσισε να δοκιμάσει τη τύχη του και να μπει μέσα στο βάζο. Αυτό που μπορεί να ξεκίνησε ως ένα ανάλαφρο αστείο σύντομα μετατράπηκε σε μια ανησυχητική κατάσταση, καθώς έγινε εμφανές ότι ο νεαρός δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί από το βάζο.

Το δράμα εκτυλίχθηκε σε πραγματικό χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τραβώντας την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου. Ένα νήμα στο Twitter, που ξεκίνησε από έναν παρευρισκόμενο, παρείχε ζωντανή ενημέρωση για την κατάσταση: «Έχουμε έναν άνδρα κολλημένο σε ένα διακοσμητικό βάζο σε αυτό το πάρτι στο σπίτι του Mountain Brook».

Καθώς η κατάσταση κλιμακώθηκε, αποφασίστηκε να σπάσουν το βάζο για να απελευθερώσουν τον άνδρα. Χρησιμοποιώντας ένα σφυρί και ένα αυτοσχέδιο κατσαβίδι, οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι εργάστηκαν για να απελευθερώσουν τον παγιδευμένο άνδρα. Η στιγμή που ο Κόνορ απελευθερώθηκε αμέσως άρχισαν τα χειροκροτήματα από το πλήθος, μια σκηνή που καταγράφηκε και μοιράστηκε σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top