ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ψάχνουν 39χρονη για κλοπή οχήματος - Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής της

Ψάχνουν 39χρονη για κλοπή οχήματος - Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής της

Γυναίκα ηλικίας 39 ετών καταζητεί η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής οχήματος το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χθες καταγγέλθηκε από 40χρονο ότι την ίδια ημέρα γύρω στις 21:30 διαρρήχτηκε η κατοικία του στην Γεροσκήπου, κλάπηκε το κλειδί του αυτοκινήτου και ακολούθως κλάπηκε και το αυτοκίνητο του το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου που μετέβησα στην σκηνή, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, διαπίστωσαν πως υπήρξε παραβίαση πόρτας με φυσική βία.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 39χρονης εναντίον της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας προς εντοπισμό της συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Σύλληψη δυο ατόμων στην Πάφο για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 9 Ιανουαρίου καταγγέλθηκε από γυναίκα ηλικίας 43 ετών, η οποία διαμένει σε διαμέρισμα στην Κάτω Πάφο, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 8.12.23 και 9.1.24 είχε διαρρηχτεί η κατοικία της και κλάπηκε περιουσία της αξίας 2.900 ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από τις έρευνες διαφάνηκε ότι η είσοδος στην οικία επιτεύχθηκε κατόπιν παραβίασης της μπαλκονόπορτας.

Η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες. Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον και δεύτερου προσώπου ηλικίας 42 ετών που εντοπίστηκε χθες στις 17:30 και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης, στην κατοικία του.

Από έρευνες που διενεργήθηκαν στην κατοικία του, σύμφωνα με την Αστυνομία εντοπίστηκε μέρος της κλαπείσας περιουσίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top