ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Την παρενόχλησε πρώτη φορά στα 9 της χρόνια και τη βίασε στα 12 - Νέες αποκαλύψεις για τον 33χρονο

Βόλος: Την παρενόχλησε πρώτη φορά στα 9 της χρόνια και τη βίασε στα 12 - Νέες αποκαλύψεις για τον 33χρονο

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τον εφιάλτη που ζούσε το 18χρονο κορίτσι από τον Βόλο στα χέρια του 33χρονου κουνιάδου του πατέρα της και οδήγησε στο άγριο έγκλημα το βράδυ της Τρίτης, έξω από την Αγριά του Πηλίου.

Ο 50χρονος δράστης του φονικού έμαθε μόλις πριν από τέσσερις ημέρες για τη σεξουαλική κακοποίηση που υφίσταντο η κόρη του από τα 9 της χρόνια και τον εκβιασμό που ακολούθησε προκειμένου να μην μιλήσει.

Η 18χρονη, ωστόσο, δεν του ανέφερε το όνομα του δράστη κάτι που συνέβη μετά από πολλές πιέσεις το πρωί της Τρίτης και ενώ οι δύο τους βρίσκονταν στο γραφείο του δικηγόρου τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το θύμα έδειξε στον 50χρονο τα μηνύματα που της είχε στείλει ο κουνιάδος του από το δεύτερό του γάμο αποκαλύπτωντας ότι αυτός ήταν ο βιαστής της.

Σε ένα από αυτά ο 33χρονος εκβίαζε την 18χρονη πως αν δεν του δώσει τα χρήματα που της είχε ζητήσει θα μάθουν όλοι για τις φωτογραφίες και τα βίντεο τα οποία είχε τραβήξει όσο τη βίαζε.

«Αν δεν μου δώσεις τα χρήματα θα μιλήσω σε όλους και στην οικογένειά σου για τις φωτογραφίες», φέρεται να έγραφε ο κουνιάδος του 50χρονου σε ένα από τα μηνύματα με τα όποια απειλούσε την κόρη του.

Όπως αποκάλυψε η 18χρονη στον πατέρα της, ο εκβιασμός ξεκίνησε πριν από περίπου 12 μήνες όταν το κορίτσι έμαθε πως ο 33χρονος είχε στο κινητό του βίντεο και φωτογραφίες από τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Από τότε, της ζητούσε συχνά χρήματα ώστε να μην στείλει στους δικούς της τα επίμαχα αρχεία.

Στο κινητό της κοπέλας πέρα από τα απειλητικά μηνύματα υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες με σκηνές από τους βιασμούς και για αυτό το λόγο η συσκευή εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάκτηση όλων των αρχείων.

Την ίδια ώρα, στο «φως» έρχονται νέα στοιχεία για τη νοσηρή δράση του θύματος της δολοφονίας στο Πήλιο.

Ο 33χρονος είχε βάλει στο «μάτι» την κόρη του γαμπρού του από όταν το κορίτσι ήταν στην ηλικία των 9 ετών. Αρχικά, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της όσο αυτοί δούλευαν προσέγγισε το παιδί και το παρενοχλούσε λεκτικά.

Στη συνέχεια, άρχισε να το θωπεύει και να το αγγίζει σε απόκρυφα σημεία ενώ μόλις η ανήλικη έγινε 12 ετών προχώρησε και στο βιασμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος φέρεται να βίασε το κορίτσι 3-4 φορές, από τα 12 μέχρι τα 14 της χρόνια, βιντεοσκοπώντας, παράλληλα, με το κινητό του τις χυδαίες πράξεις του.

Για αρκετά χρόνια, το ανήλικο θύμα κρατούσε το στόμα του κλειστό για όσα είχε περάσει. Το κορίτσι είχε εκμυστηρευθεί κάποια πράγματα στις αδελφές της για την «περίεργη» συμπεριφορά του κουνιάδου του πατέρα τους χωρίς, όμως, να τους αναφέρει λεπτομέρειες.

Το πρωί της Τρίτης, η ίδια αποκάλυψε το όνομα του βιαστή της στον 50χρονο πατέρα της ο οποίος λίγες ώρες αργότερα τον σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top