ΚΟΣΜΟΣ

Σκληρές εικόνες: Τσακώθηκαν και άφησε τα πίτμπουλ της να τον κατασπαράξουν (video)

Σκληρές εικόνες: Τσακώθηκαν και άφησε τα πίτμπουλ της να τον κατασπαράξουν (video)

Μάχη ακόμα και για την ίδια του τη ζωή έδωσε ένας Αμερικανός, ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, μετά από επίθεση δύο πίτμπουλ σε γειτονιά της Νέας Υόρκης.

Το ιδιαίτερα μάλιστα σκληρό βίντεο της φρικιαστικής επίθεσης, που απαθανάτισε αυτόπτης μάρτυρας, κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας ανατριχίλα, αλλά και θύελλα αντιδράσεων για την ιδιοκτήτρια των δύο άγριων σκυλιών, η οποία άφησε ανεξέλεγκτα τα κατοικίδιά της.

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένοι περαστικοί προσπαθούν να σώσουν τον ανήμπορο να αντιδράσει άνδρα, από τα δόντια των μαινόμενων πίτμπουλ με ό,τι μέσα διαθέτουν, ενώ μία γυναίκα καλεί τρομοκρατημένη τις Αρχές, εκλιπαρώντας να φθάσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν.

Και μπορεί μετά από λίγο τα σκυλιά να αφήνουν το θύμα τους, ωστόσο αρχίζουν και επιτίθενται αδιακρίτως εναντίον άλλων περαστικών που έσπευσαν να βοηθήσουν, ακόμα και με μάνικα.

Η αστυνομία πλέον της Νέας Υόρκης ερευνά το περιστατικό, ωστόσο, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η 55χρονη Cynthia Oliver από το Μπρονξ φέρεται να άφησε ελεύθερα τα δύο σκυλιά της για να επιτεθούν στον 62χρονο άνδρα, μετά από καυγά που είχε μαζί του έξω από το σπίτι της.

Το θύμα μάλιστα έχει χάσει μέρος του αυτιού του, ενώ φέρει πολλές βαθιές πληγές στο στήθος και τα χέρια. Στο νοσοκομείο, δε, με τραύματα στο χέρι, μεταφέρθηκε και ένας άλλος άνδρας που έτρεξε να βοηθήσει.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top