ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόπειρα φόνου στην Αγλαντζιά: Στον φακό των Αρχών τεκμήρια από σκηνή και κλειστά κυκλώματα - Τα σενάρια που εξετάζονται

Απόπειρα φόνου στην Αγλαντζιά: Στον φακό των Αρχών τεκμήρια από σκηνή και κλειστά κυκλώματα - Τα σενάρια που εξετάζονται

Ανησυχία προκαλεί η υπόθεση των δύο πυροβολισμών κατά αυτοκινήτου στις 17:15 χθες Δευτέρα 16/1 καθώς πέραν του 49χρονου υποψήφιου θύματος επέβαιναν και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, δήλωσε πως παρέλαβαν τεκμήρια από τη σκηνή που μπορεί να βοηθήσουν το ανακριτικό έργο, ενώ συνέλεξαν και βίντεο από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από τα παρακείμενα καταστήματα και οι έρευνες θα συνεχίσουν σήμερα από την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, το υποψήφιο θύμα δεν έχει δώσει κατάθεση ακόμη, έχει όμως υποδείξει αρχικά τι έγινε στη σκηνή. «Σήμερα θα δώσει κατάθεση και αναμένεται να δώσει κάποια κατεύθυνση με βάση τις υποψίες του», πρόσθεσε.

Τα σενάρια που εξετάζονται

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν είναι ένας ο δράστης ή περισσότεροι.

Αναμένεται να ξεκαθαριστεί επίσης εάν παρακολούθησαν το θύμα ή αν τον περίμεναν κάπου κοντά στο σημείο.

Στο σημείο υπάρχει παρακείμενο εγκαταλελειμμένο σπίτι το οποίο ερεύνησαν επίσης οι Αρχές και εξετάζονται τεκμήρια που έχουν εντοπιστεί και κατά πόσο σχετίζονται με την υπόθεση.

Το υποψήφιο θύμα έχει απασχολήσει τις Αρχές με διάφορες περιπτώσεις.

Σημειώνεται πως έχουν γίνει όλες οι εξετάσεις στις σκηνή και έχει αποδεσμευτεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top