Πρεμιέρα για MasterChef: Αυξημένα τα έπαθλα, αυξημένος και ο βαθμός δυσκολίας - Βίντεο

Πρεμιέρα για MasterChef: Αυξημένα τα έπαθλα, αυξημένος και ο βαθμός δυσκολίας - Βίντεο

Το MasterChef έκανε πρεμιέρα και οι τρεις σεφ υποδέχτηκαν στο πλατό, τους υποψήφιους για τη φετινή σεζόν.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς επέστρεψαν στη συχνότητα του Star και η μαγειρική «μάχη» για το μεγάλο έπαθλο ξεκίνησε.

Κατά την έναρξη της εκπομπής, καλωσόρισαν τους παίκτες και ανακοίνωσαν τα φετινά έπαθλα. «Καλώς ήρθατε! Είσαστε εδώ για να διεκδικήσετε την είσοδό σας στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό της Ελλάδας», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE