Άγρια καταδίωξη στη Λάρνακα: 35χρονη οδήγησε το όχημα της με ιλιγγιώδη ταχύτητα εναντίον περιπολικού - Έπεσαν πυροβολισμοί

Άγρια καταδίωξη στη Λάρνακα: 35χρονη οδήγησε το όχημα της με ιλιγγιώδη ταχύτητα εναντίον περιπολικού - Έπεσαν πυροβολισμοί

Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 16 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εκπομπή Alpha Kαλημέρα, γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα οι Αρχές έλαβαν πληροφορία για πρόσωπο που επέβαινε σε συγκεκριμένο όχημα και περίπολα εντόπισαν το όχημα όπου επέβαινε καταζητούμενη, εναντίον της οποίας εκκρεμούν αρκετά εντάλματα σύλληψης, όπως για επικίνδυνη οδήγηση, κλοπή κ.α.

Η καταζητούμενη μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει και οδήγησε το όχημα της με ιλιγγιώδη ταχύτητα εναντίον του περιπολικού με αποτέλεσμα μέλη της Αστυνομίας να κάνουν χρήση του επιχειρησιακού τους όπλου και πυροβόλησαν στα ελαστικά του οχήματος της αρκετές φορές με σκοπό να την ακινητοποιήσουν, ωστόσο η ίδια κατάφερε να διαφύγει.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για 35χρονη από την Λάρνακα και καταζητείται από την Αστυνομία, ενώ την έψαχναν εδώ και αρκετό διάστημα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση Μητσοτάκη για GSI: Η Κύπρος να αποσαφηνίσει την στάση της – Το έργο δεν μπορούν να το πληρώσουν μόνο οι Έλληνες φορολογούμενοι

Κυβέρνηση Μητσοτάκη για GSI: Η Κύπρος να αποσαφηνίσει την στάση της – Το έργο δεν μπορούν να το πληρώσουν μόνο οι Έλληνες φορολογούμενοι

Στο έργο «GSI» (Great Seas Interconnector), που αφορά στη σύνδεση δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου με υποθαλάσσιο καλώδιο, αναφέρθηκε μιλώντας στο ΕΡΤΝews, o αντιπρόεδρος της Ελληνικής κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κύπριου υπουργού Οικονομικών που χαρακτήρισε το έργο ως «μη βιώσιμο».

BEST OF TOTHEMAONLINE