LIFESTYLE

Famagusta: Ο στενός κύκλος της οικογένειας Σέκερη στη σειρά

Famagusta: Ο στενός κύκλος της οικογένειας Σέκερη στη σειρά

Καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως 50 χρόνια μετά, στη νέα παραγωγή του MEGA και του Alpha Κύπρου, «Famagusta».

Τα πάθη και τα λάθη των ηρώων μιας δραματικής σειράς εμπνευσμένης από την τραγωδία της Κύπρου το ’74, οδηγούν τον τηλεθεατή στον δρόμο προς την αποκάλυψη της αλήθειας.

Ένα μωρό που χάθηκε στη δίνη του πολέμου. Μια οικογένεια που κατάφερε να ορθοποδήσει, παρά το γεγονός πως η πληγή της απώλειας δεν έκλεισε ποτέ. Πενήντα χρόνια μετά, η ελπίδα να βρουν τον χαμένο γιο παραμένει ζωντανή.

Δείτε το τρέιλερ

Άνθρωποι που δέθηκαν στην πάροδο του χρόνου με την οικογένεια Σέκερη και θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια συγκινητική επανασύνδεση που αναμένεται να αλλάξει αποφασιστικά τις ισορροπίες.

Γνωρίστε τον στενό κύκλο της οικογένειας Σέκερη:

Ιφιγένεια Χαραλάμπους (Βασιλική Τρουφάκου):

troufakou3


Σύζυγος του Παύλου, του δευτερότοκου γιου της οικογένειας Σέκερη και μητέρα του Αντρίκου. Αγγειοπλάστης με μεγάλη αγάπη για τη δουλειά της. Παλεύει με τον αλκοολισμό που της στοίχισε σε όλους τους τομείς, καθώς έφτασε την οικογένειά της στο χείλος του γκρεμού. Η αγάπη για τον γιο της και η κλονισμένη υγεία του Παύλου τον οποίο λατρεύει, την υποχρεώνει να αναθεωρήσει τα πάντα…

Θοδωρής Πανάγου (Στέφανος Μιχαήλ):

 
stefanos_mixail

Ιδιοκτήτης μεγάλου αλιευτικού. Επιπόλαιος και νάρκισσος. Αγαπάει τη γυναίκα του, όμως ψάχνει το πάθος που λείπει από το γάμο του στο πρόσωπο της Ελένης. Η παράνομη σχέση του θα δοκιμάσει την ηθική του ακεραιότητα και θα διαλύσει ό,τι αγαπάει. Η προσπάθεια του να επανορθώσει θα αποβεί άκαρπη…

Τεύκρος Κωνσταντίνου (Βαγγέλης Κακουριώτης):

kakouriotis
 


Ο κτηνίατρος της φάρμας και έρωτας της Δάφνης. Βαθιά συναισθηματικός, μεγαλώνει μόνος του τον αδερφό του Μάριο που έχει σύνδρομο Down. Είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για εκείνον, όπως να διεκδικήσει την επιμέλειά του από την μητέρα τους Αλίκη, μια αδιάφορη και ακατάλληλη κηδεμόνα. Ερωτευμένος παράφορα με τη Δάφνη, διστάζει να τη βάλει αρχικά στη ζωή του λόγω του Μάριου. Το μέλλον όμως τον διαψεύδει.

Σιμώνη Αρτεμίου (Μαριάννα Σάντη):

mariannasanti


Γιατρός – Αναισθησιολόγος, μέλος ομάδας εθελοντών γιατρών σε εμπόλεμες ζώνες. Παντρεμένη με τον Γιώργο, επίσης γιατρό και μέλος μιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ). Τον θαυμάζει και ζει ευτυχισμένη μαζί με εκείνον και τα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο. Η ευτυχία αυτή διαλύεται, όταν ανακαλύπτει πως ο Γιώργος δεν είναι ο αλτρουιστής που πίστευε. Ο χαμός της αδερφής της, Ελένης, την αναγκάζει να επιστρέψει στην Κύπρο όπου και θα γνωρίσει τον έρωτα.

Δημήτρης Νεοκλέους (Νεοκλής Νεοκλέους):

dimitrisneokleous
 


Αρχηγός της Αστυνομίας και αδερφικός φίλος του Αντρέα Σέκερη από τότε που του έσωσε τη ζωή κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Ερωτευμένος με τη δουλειά του, ακούραστος κυνηγός του εγκλήματος. Δουλεύει τόσο πολύ, που η προσωπική του ζωή καταρρέει. Θα έχει μια ευκαιρία ακόμη στην ευτυχία με τη Νάντια, τη συνοδοιπόρο του στη ζωή.

Νάντια Ολυμπίου (Αστέρω Κυπριανού):

asterw_kyprianou


Γιατρός, αφοσιωμένη στο επάγγελμά της. Στην υπηρεσία των ασθενών της μέρα και νύχτα. Είναι αυτή που θα φέρει άσχημα νέα στην οικογένεια Σέκερη. Παρά το γεγονός πως είναι πιστή φίλη της Χριστίνας, το ιατρικό απόρρητο της απαγορεύει να την προειδοποιήσει για τα δύσκολα που βρίσκονται μπροστά της.

Κλεάνθης Χατζής (Γρηγόρης Γεωργίου):

grigoris_gewrgioy


Επιστάτης στη φάρμα. Ο πατέρας του ήταν στη φάρμα από την πρώτη μέρα, μαζί με τον παππού Παύλο και τη Χριστίνα, γι’ αυτό και τον αντιμετωπίζουν ως μέλος της οικογένειας. Δουλευταράς και βαθιά θρησκευόμενος. Το πάθος του για τον τζόγο θα αποδειχτεί μοιραίο για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Νικήτας Αρτεμίου (Δημήτρης Αντωνίου):

dimitrisantwniou


Ξάδερφος της Σιμώνης και της Ελένης. Εργάζεται και εκείνος στη φάρμα της οικογένειας Σέκερη. Πολέμιος του Θοδωρή, θα συγκρουστεί έντονα μαζί του για μια σειρά από λόγους.

Τασούλα Κυριακού (Λουκία Μουσουλιώτη):

mousoulioti


Διευθύντρια αρχαιοτήτων, προϊσταμένη του Παύλου και φίλη της οικογένειας Σέκερη. Αγαπάει τη δουλειά της και εκτιμά την αφοσίωση και τις γνώσεις του Παύλου πάνω στο αντικείμενό τους.

Γιώργος Ζησιμάτος (Άθως Αντωνίου):

athos-papantwniou


Γυναικολόγος. Εμπνευστής και ιδρυτής της ΜΚΟ στην οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της, η δεύτερη σύζυγός του, Σιμώνη. Ο ίδιος έχασε την ιδεολογία και τον αλτρουισμό του στο δρόμο, ενώ η απληστία του τον οδήγησε στην φυλακή και στη διάλυση της οικογένειας του.

Μάριος Κωνσταντίνου (Ανδρέας Χριστοδούλου):

famagusta2


Ο 11χρονος αδερφός του Τεύκρου με σύνδρομο Down. Ένα τρυφερό, γλυκό πλάσμα γεμάτο αγάπη. Λατρεύει τον αδερφό του, τα παγωτά και τα παιχνίδια. Ο μόνος άνθρωπος που δεν αγαπάει και δεν εμπιστεύεται είναι η μητέρα του, η οποία τον έχει απορρίψει.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, στον ρόλο του παππού ο Γιώργος Ζένιος
Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Σοφία Παυλίδου, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Λουκία Μουσουλιώτη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Ανδρέας Χρυσάνθου, Χριστίνα Σωτηρίου

Και τα μικρά παιδιά: Άγγελος Γεωργίου και Αντρέας Χριστοδούλου
Στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Μακάριου, ο Γρηγόρης Βαλτινός
Στον ρόλο της Χαρίτας Μάντολες, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Έρευνα και συγγραφή αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων: Δημήτρης Τοκαρής
Σύμβουλος Δραματουργικής Εξέλιξης: Κώστας Καπώνης
Concept: Βάνα Δημητρίου – Αντρέας Γεωργίου
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ραφαέλος Γεωργίου
Πρωτότυπη Μουσική: Χρίστος Στυλιανού
Επιμέλεια Μουσικής: Πέτρος Σεργάκης
Executive Producer: Κούλλης Νικολάου
Εκτέλεση Παραγωγής: G&N MAKE IT PRODUCTIONS LTD
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top