LIFESTYLE

Δεν είναι κακία αλλά στο χθεσινό live μόνο δύο βγήκαν προτεινόμενες! Δείτε ποιες είναι (VIDEO)

Δεν είναι κακία αλλά στο χθεσινό live μόνο δύο βγήκαν προτεινόμενες! Δείτε ποιες είναι (VIDEO)

Δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε τη βδομάδα με κακιούλες, μιας και την πολυαναμένομενη πρεμιέρα την παρακολουθήσαμε από κοντά, στο νέο, εντυπωσιακό στούντιο του MEGA και όλα μας φάνηκαν απλά υπέροχα.

Ωστόσο, τα σχόλια που διαβάζουμε από χθες βράδυ σε Facebook και Twitter, δεν είναι και τόσο κολακευτικά, όσο αφορά πάντα στα κορίτσια κι όχι στην όλη παραγωγή.

Ξεκαθαρίσαμε, πως το κανάλι έκανε την υπέρβαση κι επένδυσε στο στήσιμο αυτού του show, κάτι που φάνηκε και στις τηλεοράσεις σας.

Αν κρίνουμε με τα άσχημα σχόλια που διαβάσαμε (τα λες και κράξιμο), μας κάνει εντύπωση που προτεινόμενα για αποχώρηση είναι (μόνο) δύο φιναλίστ. Βεβαίως πέρα από την πλάκα, ξέρουμε πως αυτοί είναι οι κανονισμοί του διαγωνισμού και πρέπει να τηρηθούν από την αρχή μέχρι το τέλος.

Δείτε λοιπόν το βίντεο με τη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων από τη λαμπερή παρουσιάστρια, που ομολογουμένως έκλεψε την παράσταση…

Στέφανος Χαραλάμπους.

Μη νομίζετε πως μόνο αυτό έχουμε να σας πούμε για όσα είδαμε από κοντά στο χθεσινό live…

Συντονιστείτε in time στο tv.tothemaonline.com στις 12:30 γιατί στην εκπομπή «Ο Στέφανος έχει Themaτα» θα σας αποκαλύψουμε όλα όσα δεν είδατε στις οθόνες σας, αλλά τα είδαμε εμείς στο… παρασκήνιο!

Μαζί μας θα είναι η σέξι εστεμμένη Κάλια Δραγατάκη, που έρχεται με κέφι και διάθεση για πολύ κους κους!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top