ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Αστυνομία καταζητεί τον Ν. Κωστέκογλου, πρώην πλέι μέικερ του ΑΠΟΕΛ, της ΑΕΛ και του Απόλλωνα

Η Αστυνομία καταζητεί τον Ν. Κωστέκογλου, πρώην πλέι μέικερ του ΑΠΟΕΛ, της ΑΕΛ και του Απόλλωνα

Καταζητούμενος ο πρώην καλαθοσφαιριστής που θήτευσε σε ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Απόλλωνα…

Ο Ντένης Κωστέκογλου, περί ου ο λόγος, δεν έχει δώσει σημεία ζωής παρόλο που έχει ξεσπάσει εδώ και μέρες το σκάνδαλο με την ΣΠΕ Αγίας Φύλας, κι αυτό ώθησε την αστυνομία να δημοσιοποιήσει τη φωτογραφία του, βάζοντάς τον στη λίστα με τα καταζητούμενα πρόσωπα.

 

Πάντως, όπως φαίνεται από την ακόλουθη ανακοίνωση της Αστυνομίας, είναι ύποπτος για πολλά και σοβαρά αδικήματα:

 «Η Αστυνομία καταζητεί τον Ιορδάνη Κοστέκογλου, από την Ελλάδα, ηλικίας 45 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας για καταδολίευση, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, απάτης κατά την πώληση ή υποθήκευση περιουσίας, κλοπής από διευθυντές ή αξιωματούχους εταιρειών, κλοπής από Γραμματείς και Υπηρέτες, τήρησης ψευδών λογαριασμών και άλλα αδικήματα, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2006-2009 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top