ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστικές εικόνες: Σε άθλιες συνθήκες στη Συρία τα Κυπριόπουλα – θύματα απαγωγής από τον πατέρα τους

Σοκαριστικές εικόνες: Σε άθλιες συνθήκες στη Συρία τα Κυπριόπουλα – θύματα απαγωγής από τον πατέρα τους

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες, τις οποίες στέλνει στη σύζυγο του, για τη κατάσταση των παιδιών τους στη Συρία, Σύρος, ο οποίος από τον περασμένο Ιούνιο τα πήρε και έφυγε από τη Λεμεσό εν αγνοία της Ελληνοκύπριας συζύγου του και τα μετέφερε παράνομα στη χώρα του.

Δεν έχει τέλος η περιπέτεια της Ελληνοκύπριας, από τη Λεμεσό, η οποία από τον περασμένο Ιούνιο,  έχασε τα δυο της παιδιά. Ο Σύρος σύζυγος της, αφού τα απήγαγε, τα μετέφερε στη χώρα του.

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Τέσσερις μήνες μετά και η απόγνωση της μητέρας μεγαλώνει, αφού ο Σύρος δεν λέει να συνεργαστεί και να επιστρέψει τα παιδιά πίσω στην Κύπρο.

Το δράμα της κορυφώνεται, αφού επιπλέον , της ασκεί ψυχολογικό πόλεμο. Την εκφοβίζει, λέγοντας της ότι τα παιδιά της σκοτώθηκαν στον πόλεμο της Συρίας. Μάλιστα για να γίνει πιο πειστικός της αποστέλλει φωτογραφίες και videos. Στις φωτογραφίες τα παιδιά φαίνονται να κρατάνε όπλα και να είναι τυλιγμένα με σεντόνια, βαμμένα με κόκκινη μπογιά!

Τα δάκρυα της μάνας δεν σταματούν λεπτό, ενώ οι κραυγές της ακούγονται σε όλη τη γειτονιά. Ζητά βοήθεια από την πολιτεία για να πάρει τα παιδιά της στην αγκαλιά της.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ της Ντίνας Κλεάνθους, το οποίο μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, τη Δευτέρα,14/09/2015.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top