LIKE ONLINE

Γυναίκες καταγγέλουν: Το LinkedIn ΔΕΝ είναι σάιτ γνωριμιών!

Γυναίκες καταγγέλουν: Το LinkedIn ΔΕΝ είναι σάιτ γνωριμιών!

Oλο και περισσότερο πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες γυναικών για «περίεργους» και «διεστραμμένους» χρήστες στο επαγγελματικό δίκτυο LinkedIn, οι οποίοι πίστευαν πως αυτό ήταν ένα σάιτ γνωριμιών.

Οι γυναίκες χρήστες της ιστοσελίδας πόσταραν στο twitter συνομιλίες και παράξενα μηνύματα που τους έχουν σταλεί, καταγγέλλοντας ότι πολλοί άνδρες φαίνεται να αντιμετωπίζουν το LinkedIn ως μια ιστοσελίδα γνωριμιών.

 Women users of LinkedIn, including Amy Hanbridge (pictured) have taken to Twitter to complain that some men are using the professional network to try to get dates

Μάλιστα, πρόσφατα η δικηγόρος Charlotte Proudman δημοσίευσε τα σχόλια άλλου δικηγόρου, ο οποίος της είπε ότι θα έπρεπε να «κερδίσει ένα βραβείο» για τη φωτογραφία της, δεδομένου ότι ήταν «ό,τι καλύτερο είχε δει ποτέ στο σάιτ».

Και άλλες γυναίκες έγραψαν στο twitter για να εκθέσουν τα συγκλονιστικά σχόλια που τους έχουν αποσταλεί στο LinkedIn, το οποίο δίκτυο συστάθηκε για να επιτρέπει την επιχειρηματική επικοινωνία.

Μηνύματα όπως «έχεις αγόρι» ή «δεν ήξερες ότι το LinkedIn είναι ένα σάιτ γνωριμιών», είναι μόνο ένα δείγμα από τις καταγγελίες των γυναικών στο twitter.

A number of women have backed barrister Charlotte Proudman after she complained about sexism on the site

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top