Επεισόδια στο «Αλφαμέγα»: Aκυρώθηκε η κάρτα φιλάθλου στους τρεις συλληφθέντες - Από τη Λεμεσό τα πρόσωπα

Επεισόδια στο «Αλφαμέγα»: Aκυρώθηκε η κάρτα φιλάθλου στους τρεις συλληφθέντες - Από τη Λεμεσό τα πρόσωπα

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη τριών προσώπων, σε σχέση με διερευνώμενα αδικήματα που αφορούν τον Νόμο για τη βία στους αθλητικούς χώρους, τα οποία διαπράχθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων – ΑΕΛ, στις 24/01/2024, στο στάδιο ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ στη Λεμεσό.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας 39, 28 και 21 ετών, όλοι κάτοικοι επαρχίας Λεμεσού, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Αστυνομία επικοινώνησε με την αρμόδια Αρχή, όπου ήδη ακυρώθηκε η Κάρτα Φιλάθλου και των τριών πιο πάνω προσώπων, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση φαινομένων βίας στους αθλητικούς χώρους.

Πέραν από τις πιο πάνω συλλήψεις, σε σχέση με τον ίδιο ποδοσφαιρικό αγώνα, τέταρτο πρόσωπο, άντρας ηλικίας 30 ετών, στις 25/01/2024, κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της άσεμνης χειρονομίας, όπου παραδέχθηκε ενοχή και στις 26/01/2024, καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, όπου ορίστηκε για ακρόαση στις 27/02/2024.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΔΗΠΑ σε φάση ανασύνταξης: Η αυτόνομη κάθοδος, η επιστολή Μιχάλη Γιακουμή και το «παράθυρο ευκαιρίας» για τον κεντρώο χώρο

Η ΔΗΠΑ σε φάση ανασύνταξης: Η αυτόνομη κάθοδος, η επιστολή Μιχάλη Γιακουμή και το «παράθυρο ευκαιρίας» για τον κεντρώο χώρο

Σε μία από τις πιο πυκνές πολιτικά συνεδρίες των τελευταίων μηνών, το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ συνεδρίασε την Τετάρτη, στον απόηχο της πολυσυζητημένης συνέντευξης του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE