ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έπιασε δουλειά το ΤΑΕ Λεμεσού - Εξετάζουν το «αμαρτωλό» κανάλι Extra

Έπιασε δουλειά το ΤΑΕ Λεμεσού  - Εξετάζουν το «αμαρτωλό» κανάλι Extra

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκονται τα δυο επιπλέον ύποπτα συμβόλαια των κτηρίων που νοίκιαζε το ΤΕΠΑΚ.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα (15/9) το Σκάνδαλο του ΤΕΠΑΚ δεν λέει να κοπάσει καθώς μέρα με την ημέρα προκύπτουν και νέα στοιχεία από νέα συμβόλαια.

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών είναι τα συμβόλαια ενοικίασης του κτιρίου Extra, στο Ζακάκι και του κτιρίου ZT3 Image Limited, το οποίο βρίσκεται πίσω από την επαρχιακή διοίκηση Λεμεσού. Είχε προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα η αποστολή από το Αρχηγείο Αστυνομίας ακόμη ενός φακέλου που αφορά τα ενοικιαστήρια συμβόλαια άλλων 10 κτιρίων.

 Και άλλα κτήρια

Οι δυο φάκελοι διαβιβαστήκαν από την Ελεγκτική υπηρεσία στην Νομική Υπηρεσία στις 8 Απρίλιου και στις 10 Ιούνιου. Συνολικά ο αριθμός των συμβολαίων που διερευνήθηκαν μέχρι σήμερα από την Ελεγκτική Υπηρεσία φτάνουν τα 30 κτήρια, ενώ απομένουν άλλα τόσα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Από τα πρώτα ευρήματα της Ελ. Υπηρεσίας, προκύπτει πως υπάρχει προσπάθεια παραπλάνηση της τότε διοικούσας επιτροπής, προπληρωμές που δεν έπρεπε να γίνουν χωρίς την άδεια της επιτροπής.

Οι έρευνες καινέ και τους εργολάβους

Περά από την εμπλοκή των υπάλληλων του ΤΕΠΑΚ από τις έρευνες προκύπτουν πως στ Σκάνδαλο έχουν χέρι και οι εργολάβοι των 12 κτηρίων 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top