Ανήλικος έκλεψε από οικία στη Λεμεσό αεροβόλο όπλο και άλλα αντικείμενα - Έκαψε τον συνεργό του

Ανήλικος έκλεψε από οικία στη Λεμεσό αεροβόλο όπλο και άλλα αντικείμενα - Έκαψε τον συνεργό του

Χειροπέδες σε ανήλικο και συγκεκριμένα σε 15χρονο πέρασαν οι Αρχές για υπόθεση που αφορά διάρρηξη και κλοπή κατοικίας.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη κατοικίας καταγγέλθηκε από την ιδιοκτήτη και κλάπηκε ένα αεροβόλο όπλο,κινητό τηλέφωνο, tablet και ένας κύλινδρος υγραερίου.

Από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης κατάφερε να μπει στην οικία από το παράθυρο της κουζίνας.

Από τις έρευνες προέκυψαν υποψίες εναντίον του 15χρονου, του οποίου εντοπίστηκαν μερικά από τα κλοπιμαία στο υπνοδωμάτιο του, ενώ ο ίδιος υπέδειξε και το αεροβόλο όπλο που το έκρυψε σε χωράφι, ανάμεσα σε δέντρα και θάμνους. Το αεροβόλο εντοπίστηκε τυλιγμένο σε σεντόνι και τέλλα.

Ανακριμένος ο ανήλικος παραδέχθηκε την ενοχή του, ενώ κατονόμασε και τον συνεργό του, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές. Ο 15χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE