FAKATE τους: Αυτές θα έπρεπε να είναι οι νέες πινακίδες των οχημάτων πολιτικών! Τρελό γέλιο

FAKATE τους: Αυτές θα έπρεπε να είναι οι νέες πινακίδες των οχημάτων πολιτικών! Τρελό γέλιο

Ξεκίνησε δυναμικά η νέα σατιρική εκπομπή του Mega «FAKATE ΤΟΥΣ» με το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα 14/9 να σκορπά άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές.

Το καινούργιο team των ηθοποιών κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο αφήνοντας μας υποσχέσεις για μια όαση γέλιου στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η φαντασία των σεναριογράφων μάλιστα βρήκε και ποιες θα έπρεπε να ήταν οι νέες πινακίδες οχημάτων των Κύπριων πολιτικών, μετά την αλλαγή στην νομοθεσία η οποία αφήνει την ευχέρεια στον κάθε οδηγό να αγοράζει τους αριθμούς που ο ίδιος θα ήθελε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE