ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πετρέλαιο Θέρμανσης: Γεμίστε πριν σας «κάψουν» οι τιμές – Οι φθηνότερες και ακριβότερες ανά επαρχία – Πίνακες

Πετρέλαιο Θέρμανσης: Γεμίστε πριν σας «κάψουν» οι τιμές – Οι φθηνότερες και ακριβότερες ανά επαρχία – Πίνακες

Τα «δόντια του» άρχισε να δείχνει ο καιρός, με τη θερμοκρασία να πέφτει μέχρι και 4 βαθμούς στο εσωτερικό, 6 στα παράλια και γύρω στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δεδομένου της ακρίβειας που επικρατεί, ο κόσμος φαίνεται να προβληματίζεται προτού ανάψει τη θέρμανση για να ζεσταθεί, παρ’ όλα αυτά καλό θα ήταν να προμηθευτούμε πετρέλαιο θέρμανσης, αφού αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων θα καταγραφούν τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο Εκπρόσωπος Τύπου του Συνδέσμου Πρατηριούχων Κύπρου, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ανέφερε ότι, «οι τιμές ήταν σταθερές μέχρι 2-3 μέρες πριν, ενώ τώρα βλέπουμε μια μικρή αύξηση, γύρω στα 1-2 σεντ. Αναμένουμε να έρθουν αυξήσεις, όχι μόνο στη θέρμανση αλλά σε όλα τα προϊόντα και μάλιστα μπορεί να πάνε και 5-6 σεντ πάνω, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε»

«Ο κόσμος πρέπει να τρέξει να βάλει πετρέλαιο θέρμανσης για να γλυτώσει τυχόν αυξήσεις», συμπλήρωσε.

Το ThemaOnline ανέτρεξε στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Προστασίας του Καταναλωτή, και σας παρουσιάζει τις φθηνότερες και τις ακριβότερες τιμές, που επικρατούν ανά επαρχία.

Να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το Παρατηρητήριο Λιανικών Τιμών Καυσίμων, για το πετρέλαιο θέρμανσης, η Παγκύπρια μέση τιμή βρίσκεται στα 1,047 ευρώ, η φθηνότερη στα 0,999 ευρώ και η ακριβότερη στα 1,210 ευρώ.

Πού κυμαίνονται οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης ανά επαρχία

Λευκωσία

Στην επαρχία Λευκωσίας η μέση τιμή για το πετρέλαιο θέρμανσης βρίσκεται στα 1,042 ευρώ, η φθηνότερη στα 0,999 ευρώ και η ακριβότερη στα 1,210 ευρώ.

Φθηνότερες

Ακριβότερες

Λεμεσός

Στην επαρχία Λεμεσού η μέση τιμή για το πετρέλαιο θέρμανσης βρίσκεται στα 1,050 ευρώ, η φθηνότερη στα 1,029 ευρώ και η ακριβότερη στα 1,118 ευρώ.

Φθηνότερες

Ακριβότερες

Λάρνακα

Στην επαρχία Λάρνακας η μέση τιμή για το πετρέλαιο θέρμανσης βρίσκεται στα 1,051 ευρώ, η φθηνότερη στα 0,999 ευρώ και η ακριβότερη στα 1,184 ευρώ.

Φθηνότερες

Ακριβότερες

Πάφος

Στην επαρχία Πάφου η μέση τιμή για το πετρέλαιο θέρμανσης βρίσκεται στα 1,053 ευρώ, η φθηνότερη στα 1,035 ευρώ και η ακριβότερη στα 1,095 ευρώ.

Φθηνότερες

Ακριβότερες

Αμμόχωστος

Στην επαρχία Αμμοχώστου η μέση τιμή για το πετρέλαιο θέρμανσης βρίσκεται στα 1,048 ευρώ, η φθηνότερη στα 1,028 ευρώ και η ακριβότερη στα 1,105 ευρώ.

Φθηνότερες

Ακριβότερες

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top