ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήγαν όλοι στο Τρόοδος: Μαγευτικό το κατάλευκο τοπίο - Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο

Πήγαν όλοι στο Τρόοδος: Μαγευτικό το κατάλευκο τοπίο - Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο

Το μαγευτικό σκηνικό στο Τρόοδος έσπευσαν να απολαύσουν αρκετοί Κύπριοι σήμερα (3/2).

Μικροί και μεγάλοι μαζεύτηνα στο κατάλευκο Τρόοδος για να παίξουν με το χιόνι και να απολαύσουν την μαγευτική θέα που προσφέρει το κατάλευκο τοπίο.

Δείτε εικόνες και βίντεο από καιρόφιλους Κύπρου:

Μέτρα από Αστυνομία

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί αλλά ολισθηροί λόγω παγετού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Αστυνομία έχει προχωρήσει στη λήψη μέτρων για διευκόλυνση στις διακινήσεις των πολιτών στο Τρόοδος, ειδικότερα με διευθετήσεις για τις διακινήσεις και στάθμευση λεωφορείων, με τα οποία θα μεταφέρονται επισκέπτες, το Σαββατοκύριακο, 3-4 Φεβρουαρίου.

Για σκοπούς οδικής ασφάλειας και ρύθμισης της κυκλοφορίας, η Αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς λεωφορείων κατά το Σαββατοκύριακο να ακολουθούν τα ακόλουθα δρομολόγια:

Από Λεμεσό: Από τον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, να σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδεικνύεται από μέλη της Αστυνομίας.

Από Λευκωσία: Από το σταυροδρόμι στον Καρβουνά, να κατευθύνονται προς Σαϊττά και ακολούθως μέσω του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών, προς την πλατεία Τροόδους, όπου μπορούν να σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδεικνύεται από μέλη της Αστυνομίας.

Από περιοχή Μόρφου: Από τον κυκλικό κόμβο Προδρόμου να κατευθύνονται προς Τροοδίτισσα και ακολούθως μέσω του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών, προς την πλατεία Τροόδους, όπου μπορούν να σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδεικνύεται από μέλη της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Προτρέπει, παράλληλα, το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω και των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top