LIKE ONLINE

Τύπος αγόρασε σπίτι μέσω Amazon και το μετάνιωσε: Το απίστευτο ποσό που ξόδεψε - Δείτε βίντεο

Τύπος αγόρασε σπίτι μέσω Amazon και το μετάνιωσε: Το απίστευτο ποσό που ξόδεψε - Δείτε βίντεο

Influencer αποφάσισε να αγοράσει ένα σπίτι μέσω Amazon αλλά τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε ονειρευτεί.

Σε μια εποχή όπου οι διαδικτυακές αγορές έχουν κλιμακωθεί και περιλαμβάνουν τα πάντα, από ψώνια μέχρι gadgets, η ιδέα της αγοράς ενός σπιτιού στο Amazon μπορεί να μη φαίνεται τραβηγμένη. Ωστόσο, το εγχείρημα ενός άνδρα να αγοράσει ένα σπίτι αξίας 24.000 δολαρίων από τον γίγαντα του λιανεμπορίου χρησιμεύει ως μια προειδοποιητική ιστορία σχετικά με τις εύκολες αγορές.

Ο αγοραστής, γνωστός στο TikTok ως «hittaa_jeff», έγινε εν μία νυκτί viral όταν μοιράστηκε τη μοναδική του αγορά με τον κόσμο. Η ιδέα ενός σπιτιού, με όλες τις ανέσεις διαβίωσης, που παραδίδεται σε ένα φορτηγό γοήτευσε πολλούς. Ο Jeff, αρχικά ενθουσιασμένος από την προοπτική και την εντυπωσιακά χαμηλή τιμή, δεν έλαβε υπόψη του μια κρίσιμη πτυχή της αγοράς σπιτιού: το οικόπεδο στο οποίο θα το τοποθετήσει.

Η απάντηση της Amazon στην viral ιστορία του Jeff ήταν εκπληκτικά γενναιόδωρη. Ένας ειδικός της Amazon, που ενδιαφέρθηκε για την κατάστασή του, αναβάθμισε την αγορά του σε ένα μεγαλύτερο μοντέλο, με διαφορετικό χρώμα και με δύο καναπέδες.

Ωστόσο, το πραγματικό σοκ ήρθε όταν ο Jeff μπήκε τελικά μέσα στη νέα του κατοικία. Παρά το αναβαθμισμένο μέγεθος και την αισθητική, τα χαμηλά ταβάνια του σπιτιού έγιναν γρήγορα σημαντικό πρόβλημα. Με ύψος 1,80 μ., ο Jeff βρήκε το ύψος της οροφής περιοριστικό, μια διαπίστωση που άλλαξε δραστικά την οπτική του για το χώρο διαβίωσης.

Αντιμέτωπος με αυτή την απροσδόκητη απογοήτευση, ο Jeff αποφάσισε να προσαρμόσει τα σχέδιά του. Αντί να χρησιμοποιεί το σπίτι ως κατοικία του, επέλεξε να το μετατρέψει σε ακίνητο Airbnb. Αναγνωρίζοντας τους περιορισμούς που προέκυπταν από τα χαμηλά ταβάνια, είδε ωστόσο προοπτικές στην επένδυση. Η εστίαση του Jeff μετατοπίστηκε στην απόκτηση των απαραίτητων αδειών και στη διασφάλιση ότι τα ηλεκτρικά και υδραυλικά συστήματα ήταν κατάλληλα ρυθμισμένα για το νέο του εγχείρημα.

Η ιστορία αυτή αναδεικνύει την απρόβλεπτη φύση των διαδικτυακών αγορών, ειδικά όταν πρόκειται για σημαντικές επενδύσεις όπως ένα σπίτι. Η εμπειρία του Jeff χρησιμεύει ως υπενθύμιση στους πιθανούς αγοραστές κατοικιών μέσω διαδικτύου να εξετάσουν όλες τις πτυχές της αγοράς τους, συμπεριλαμβανομένης της πρακτικότητας του χώρου διαβίωσης και της υλικοτεχνικής υποδομής της ιδιοκτησίας γης.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top