Λεμεσός: «Βαποράκι» ναρκωτικών σταμάτησε για έλεγχο η Αστυνομία! Σύλληψη 32χρονου

Λεμεσός: «Βαποράκι» ναρκωτικών σταμάτησε για έλεγχο η Αστυνομία! Σύλληψη 32χρονου

Ενώπιον το Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα 32χρονος στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες που πιστεύεται ότι θα προμήθευε σε άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν χθες για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από τον 32χρονο στη Λεμεσό και κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 16 χάρτινα τεμάχια και 16 δισκία τα οποία πιστεύεται ότι είναι ναρκωτικές ουσίες, ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 31 γραμμαρίων, 13 γραμμάρια ρητίνης κάνναβης, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης, έξω από το αυτοκίνητο στο έδαφος, κοντά στην πόρτα του οδηγού, εντοπίστηκε μισό γραμμάριο κοκαΐνης. Παράλληλα, στην κατοχή του 32χρονου εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 530 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE